ben yazı severm özzellikle aksam gezmesi harika oluyor ama pişiyorsn böle işte allatan ev güneş almıorda evmz sıcak ama iş yermiz cok sıcakAynen keske kiz olsada hep eve takilip kalsak yaz bizm neyimize dimk
Bende kısi severimm ozellikle bozuk petegin sesiniben yazı severm özzellikle aksam gezmesi harika oluyor ama pişiyorsn böle işte allatan ev güneş almıorda evmz sıcak ama iş yermiz cok sıcak
Kiz bunun bi beteri 250 finda pismesi gibi biseyy leydimi pilic mi ki
Oda sabah 8 de bize sarıyor gözümü onunla açıyorum
ben sizinle konuşmuyorum bikere
valla ladye hiç bulaşma o zamanKiz seninkinin baya vicdanli benimki sabah esini ise yolar yolamaz ariyor 7 bi kere neyse 2
internet paketim cok az kalms zaten ayın 5 inde daha paketim
Konuşmaben sizinle konuşmuyorum bikere
Kiz seninkinin baya vicdanli benimki sabah esini ise yolar yolamaz ariyor 7 bi kere neyse 2
Uyuuk olsun diye caldirip kapatiyor :)ne diyor arayıp=))))
Kiz leydimm benden duymus olma ama nemesis seni küllerini eltinlere yolacakcak o dediben yazı severm özzellikle aksam gezmesi harika oluyor ama pişiyorsn böle işte allatan ev güneş almıorda evmz sıcak ama iş yermiz cok sıcak
Ortalık karıştıriciii =))))Kiz leydimm benden duymus olma ama nemesis seni küllerini eltinlere yolacakcak o dedi
HoşgeldiiiiinCanommm
Oooo ask kokusu var topikte ask kokusu var gel canimmCanommm
İyi oluyor sanatam alooooo diyomm cart yuzume kapatiyor
Ayyy ayippp bk kim mis oooo gorsemm derimm sanaOrtalık karıştıriciii =))))
İnşallah sabah 6 da arar seni hergün=))Ayyy ayippp bk kim mis oooo gorsemm derimm sana
Niye kiz eskiden ablam ben is yapmiyomm diye hep doverdi abimde acirdi bana ablama kizardi bende sozlerin nereye gitigini bilmeden her dinsize bi imansiz lazim derdimm pat abimden bi terlik yerdimm :) me alaka diyecen bilmiyorummİyi oluyor sana
Krdesime güvenmiyorum çünkü harcar o.eşinin bilmediği bir hesap açtır. kardeşinin üzerine vs de olabilir. ama eşinle sorunun varsa mutlaka kenarda paran olmalı. gerçi eşinle sorunun olmasada bir kenarda birikmiş para her zaman olmalı bence...
Bende leydime derimm oda sabah 5 te arar seni ohhhİnşallah sabah 6 da arar seni hergün=))
ispiyoncu direk. onuda yazdım listem. inşallah sabah ezanından çaldırır kapatır uykusunu bölerOrtalık karıştıriciii =))))
kontörü yok onun arayamaz. ancak wp kafa şey yapar. kafa severBende leydime derimm oda sabah 5 te arar seni ohhh
İnşallah sabah 6 da arar seni hergün=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?