tobe yarabbm sen iyimsm bacım gıBende kısi severimm ozellikle bozuk petegin sesini
5 ine kadar yokum kına yakın ve özleyn beniiyi işte krematoryumda yaksınlar bunu. küllerini vazoya koyarız eltisine yollarız. televizyonun yanına koyar saksı gibi ahahaha
demin gene baktım konuşmalara kadın günaydın bile demeden dert yanmaya başlamış
len birde konuşsan halimiz harap demek ki
valla ladye hiç bulaşma o zaman
ay hadi inşallah
sen ölünce seni yaktırcam. küllerinide eltinle görümceene paylaştırcam tv ünitesine vazoyla koysunlar seni. sürekli mutluluklarını izleNAPACAKMSS NAPACAKMSSS
kız ne arıcam bu mendeburları oh paketimde bittı oldu kurtuldm bunlardanBende leydime derimm oda sabah 5 te arar seni ohhh
O paraya künye olmaz çeyrek alKrdesime güvenmiyorum çünkü harcar o.
Hesabı bosalticam
O 600 liraya da altın alayım diye aklıma geldi.
Sizce çeyrek mi yoksa künye bileklik tarzı bir şey mi.
Satarken değer kaybetmeyen bir şey olması lazim
artık 5 günün derdini biriktirir öyle emersin ruhumuzukız ne arıcam bu mendeburları oh paketimde bittı oldu kurtuldm bunlardan
Sensin mendebur senin hanzo sesine mi merakliyim=)))))kız ne arıcam bu mendeburları oh paketimde bittı oldu kurtuldm bunlardan
O paraya künye olmaz çeyrek al
Ödemeli atar aratir kendini öyle anlatır=)))))artık 5 günün derdini biriktirir öyle emersin ruhumuzu
aramam kiÖdemeli atar aratir kendini öyle anlatır=)))))
hahahaha iyi fkirmiş la ben bunu düşünemedimÖdemeli atar aratir kendini öyle anlatır=)))))
Kız altın fiyatından haberin yok heralde senin=)) geçen incecik künye sordum 900 bin tl arası oda incecik. Satarken para etmez zaten gram al,çeyrek al birşey alBulunur bence
Ya da gram altında olabilir.
Ben birşey olmuştur diye kesin ağına düşerim kiyamamaramam ki
Tüh karpuz kabuğu düşürdüm aklınahahahaha iyi fkirmiş la ben bunu düşünemedim
yaktın bizi hainnn dım dırım dırım dırımTüh karpuz kabuğu düşürdüm aklına
Hb canim❤❤Hoşgeldiiiiin
Hb canim yaaa boyle guzel kokar iste topikOooo ask kokusu var topikte ask kokusu var gel canimm
GramKız altın fiyatından haberin yok heralde senin=)) geçen incecik künye sordum 900 bin tl arası oda incecik. Satarken para etmez zaten gram al,çeyrek al birşey al
ask olsun beni cok kirdininşallah sende düşersin şöyle 1 aylık falan
bankadaki parana dokunma. acil durumda kurtarıcın olur...
sağlı sollu beddua alıyoruz millet kıskanıyor bizi
sayak vallaasker yolu bekler gibi sayıyoruz
benim duam kabul olur 1 aylık mapısa düşcen sen. küstüm cünküm sana
tamm aramaam artikKiz insallah senin kontorum biterde sabahin köründe bana cagri vermesinn aminn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?