Sende beni kırdın çok ağladım benask olsun beni cok kirdin
Cnm elektirik ler kesikti.. Şarjım da bitti..kaç saat telsiz kaldım. . Ne kadar zormuş. .
Napan kiz daglar kizi reyhan :)))
İyilik kız sen ne yapıyorsun yoksun ortalarda=)))Napan kiz daglar kizi reyhan :)))
İyilik kız sen ne yapıyorsun yoksun ortalarda=)))Napan kiz daglar kizi reyhan :)))
Cnm elektirik ler kesikti.. Şarjım da bitti..kaç saat telsiz kaldım. . Ne kadar zormuş. .
gunaydiiiiin yeni gelin :))))Günaydın bu arada kızlarr=)
Çağrı bıraktın mi @Olmayacakduam a =))) ne yapıyorsun bakimgunaydiiiiin yeni gelin :))))
hayir birakmadim birakmicam bide azcik boyle giciklik yapam :)Çağrı bıraktın mi @Olmayacakduam a =))) ne yapıyorsun bakim
Bırak bırak heidi nin yerine de o benim adıma bırak dedi dehayir birakmadim birakmicam bide azcik boyle giciklik yapam :)
bu sefer sesini kismistir .hic ariyasim yok yaa :) Gece kocasinin olmadigini bilsem ozman aricam...Bırak bırak heidi nin yerine de o benim adıma bırak dedi de
bu sefer sesini kismistir .hic ariyasim yok yaa :) Gece kocasinin olmadigini bilsem ozman aricam...
sen napiyon sababin korunde herkes uyuyir galiba. ben kocisi y9lladim
aferiiiiin
Sevgilim ve sen bi takım olup peşime dedektif takın benceaferiiiiintakipte olcam bakalim neler yapip neler ediyin bugun c.tesi oldugu icin pek kimse olmayabilir birazdan nemesis gelir .:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?