sıkıntısız valla. ne bir istifra ne mide bulantısı varlığıyla yokluğu bir mercimeğimin :)Nasıl gidiyo gebelik? ?
Yok canimm gene uyuya kalmism :)Çağrı bıraktın miIsikOlsun a =))) ne yapıyorsun bakim
Uğraşıyorum. . 2 çocuk çok zormuş. .Allah tan ara verdim 7 sene. . Şu an sallıyorum kaçmaya çalışıyor..sıkıntısız valla. ne bir istifra ne mide bulantısı varlığıyla yokluğu bir mercimeğimin :)
sende nasıl gidiyor hayat?
Bağla kolundan kendineUğraşıyorum. . 2 çocuk çok zormuş. .Allah tan ara verdim 7 sene. . Şu an sallıyorum kaçmaya çalışıyor..
Pusette sallıyorum zati. . Kemeri takılı.. bağlanmadan uyumuyo ki..Bağla kolundan kendine
Oy oy tam yemelik demekki şuan kaçamazda mıncır mıncır durPusette sallıyorum zati. . Kemeri takılı.. bağlanmadan uyumuyo ki..
Ağlar Ama. .Oy oy tam yemelik demekki şuan kaçamazda mıncır mıncır dur
öperdik geçerdi :)Ağlar Ama. .
Uykusu varya huysuz. .öperdik geçerdi :)
ninni söylerim masal anlatırım :)Uykusu varya huysuz. .
çocuk dediğin ağlar sonra susar sevelim ne olacak kiAğlar Ama. .
Günaydın kızGünaydın kızlar ❤❤❤
Nasılsın canım ? ❤❤Günaydın kız
İyiyim çok şükür sen nasılsın duru hanım ne yapıyor=)Nasılsın canım ? ❤❤
Günaydın kızlarrrr =)
gunaydinlaaaaar cicisler :)Günaydın kızlar ❤❤❤
Duru hanım karnı tok uyuyor :) sende en son kv vardi galiba gittiler mi ? :))İyiyim çok şükür sen nasılsın duru hanım ne yapıyor=)
Nasılsın kız ?gunaydinlaaaaar cicisler :)
Günaydın Canım Hoşgeldin=)gunaydinlaaaaar cicisler :)
uyusun da büyüsün=) yok antepteler biz memlekete gelmiştik haftasonu bi iş için şimdi geri dönüyoruz onlar da dayıda kaldılar=)Duru hanım karnı tok uyuyor :) sende en son kv vardi galiba gittiler mi ? :))
Nasılsın kız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?