- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
gunaydiiiiin hemsoooom ♡♡Gunaydin kizlar
aferiiiiintakipte olcam bakalim neler yapip neler ediyin bugun c.tesi oldugu icin pek kimse olmayabilir birazdan nemesis gelir .:))
kiz bu saate kadar nerdeydin :))Gunaydin kizlarr
Adim gecti sanki
Uyanamadim bugun. Cok yoruluyorum bu aralar.kiz bu saate kadar nerdeydin :))
uykun bebisten olmasin ♡♡Uyanamadim bugun. Cok yoruluyorum bu aralar.
Napipdurun bakengunaydiiiiin hemsoooom ♡♡
sarki acip oynuyoz sen napiyin kizzz hemsom :)))Napipdurun baken
Oooohhhh neseye gelsarki acip oynuyoz sen napiyin kizzz hemsom :)))
uykun bebisten olmasin ♡♡
Bu donem uykunu alamaman normal canimUykumu alamiyorum bu aralar. Birde isler yogun tadilat tam gaz tukenmislik sendromuna kapildim resmen
orda hava daha sicak buraya gore ew 32 derde falan disarisi 40 a yakinOooohhhh neseye gelnapim yaaa cok sicak bacim cocuk huzursuz oynatmaya az kaldi drum nerde
tadilata kocan baksin sen mi gidiyon baslarinda duruyonUykumu alamiyorum bu aralar. Birde isler yogun tadilat tam gaz tukenmislik sendromuna kapildim resmen
Kocam basinda dursa ne olacak secimleri ben yapiyorumtadilata kocan baksin sen mi gidiyon baslarinda duruyon
Buralardayim bnde sohpete girmiom ondan gormuyon :))İyilik kız sen ne yapıyorsun yoksun ortalarda=)))
Sorma ya rv de yok çocuklarla uğraş fln.. sen nasılsın kb geldi mi??Zor tabi kız bizim öyle olunca sinirden yanıma yaklaşılmıyor
Naber fıstık? ?AYHH İŞLER YENİ BİTTİ YAA
sen gepsini secip kocana dewret :))Kocam basinda dursa ne olacak secimleri ben yapiyorum
olmaz olmaz o iş olamazzzzzzsen gepsini secip kocana dewret :))
Nasıl gidiyo gebelik? ?Uykumu alamiyorum bu aralar. Birde isler yogun tadilat tam gaz tukenmislik sendromuna kapildim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?