Günaydın bebik ve ikizim=)))Gunaydin gencler :)
h.buldum canimGünaydın Canım Hoşgeldin=)
uyusun da büyüsün=) yok antepteler biz memlekete gelmiştik haftasonu bi iş için şimdi geri dönüyoruz onlar da dayıda kaldılar=)
idare eder canm skkin :/Duru hanım karnı tok uyuyor :) sende en son kv vardi galiba gittiler mi ? :))
Nasılsın kız ?
h.heldin cicis :)Gunaydin gencler :)
Oh şimdi yat dinlen havalarda yanıyor ama :))Günaydın Canım Hoşgeldin=)
uyusun da büyüsün=) yok antepteler biz memlekete gelmiştik haftasonu bi iş için şimdi geri dönüyoruz onlar da dayıda kaldılar=)
Ne oldu canımidare eder canm skkin :/
Ne oldu kız niye o surath.buldum canim
Oraya gidiyorum hergün orda beraber takılıyoruzOh şimdi yat dinlen havalarda yanıyor ama :))
Ne oldu canım
Oh şimdi yat dinlen havalarda yanıyor ama :))
Ne oldu canım
eşim surekli beni haksiz gormesinden sikldim kendimi de savunamiyom cenesiyle basedemiyom .kv gorumcemin cocuguna bakiyor ama bizimkine bakmiyor haksizlik yapiyor ben birakinca cocugu nerde kaldin ben hemen gelordim diyo bnde cocuk cok mu yordu seni diyim kv ye yooo yormadi diyo ama gorumcem 2 cocuk birakti c.tesi a1 buguk ssaat gelmediler kv ye bana dediklerinin hepsine onada soyle dedim kv olur mu kizarlar dedi bende kizdim ben sana kiziyim mu dedim sustu. esime anlattim sen alingansin yanlis anlamissindir bi turlu tum ailesi haksiz olduklarini kabul etmiyolar :'(Ne oldu kız niye o surat
Sıkma canını canım ya, anlayacak insan olsalar zaten onların kızacagini senin kızmayacagini düşünüp laf söylemezler..eşim surekli beni haksiz gormesinden sikldim kendimi de savunamiyom cenesiyle basedemiyom .kv gorumcemin cocuguna bakiyor ama bizimkine bakmiyor haksizlik yapiyor ben birakinca cocugu nerde kaldin ben hemen gelordim diyo bnde cocuk cok mu yordu seni diyim kv ye yooo yormadi diyo ama gorumcem 2 cocuk birakti c.tesi a1 buguk ssaat gelmediler kv ye bana dediklerinin hepsine onada soyle dedim kv olur mu kizarlar dedi bende kizdim ben sana kiziyim mu dedim sustu. esime anlattim sen alingansin yanlis anlamissindir bi turlu tum ailesi haksiz olduklarini kabul etmiyolar :'(
Off şu kveşim surekli beni haksiz gormesinden sikldim kendimi de savunamiyom cenesiyle basedemiyom .kv gorumcemin cocuguna bakiyor ama bizimkine bakmiyor haksizlik yapiyor ben birakinca cocugu nerde kaldin ben hemen gelordim diyo bnde cocuk cok mu yordu seni diyim kv ye yooo yormadi diyo ama gorumcem 2 cocuk birakti c.tesi a1 buguk ssaat gelmediler kv ye bana dediklerinin hepsine onada soyle dedim kv olur mu kizarlar dedi bende kizdim ben sana kiziyim mu dedim sustu. esime anlattim sen alingansin yanlis anlamissindir bi turlu tum ailesi haksiz olduklarini kabul etmiyolar :'(
Sıkma canını canım ya, anlayacak insan olsalar zaten onların kızacagini senin kızmayacagini düşünüp laf söylemezler..
sanirim kv hep ewde kalsa kavgamiz bitmez .belkide kv nin ewinde oturuyoz bize borc para veriyor diye boyle yapiyodur bana muhatclar gibisinden.Off şu kvneyse canını sıkma ❤❤❤
Ayrı eve çıkma durumunuz var mi ?sanirim kv hep ewde kalsa kavgamiz bitmez .belkide kv nin ewinde oturuyoz bize borc para veriyor diye boyle yapiyodur bana muhatclar gibisinden.
kiralar 600 700 borclar olmasa cikilir da kocayi nasil ikna etcem oda var buyuk kiyamet cikar kendi ailemde kizar neden ciktin diyeAyrı eve çıkma durumunuz var mi ?
Uff sıkıntı canım yakiralar 600 700 borclar olmasa cikilir da kocayi nasil ikna etcem oda var buyuk kiyamet cikar kendi ailemde kizar neden ciktin diye
amiiiin cumlemize ...Uff sıkıntı canım yaAllah kolaylık versin ne diyim
Yani evet kocan çıkmak istemez hazır ev varken kirada vermiyorkenkiralar 600 700 borclar olmasa cikilir da kocayi nasil ikna etcem oda var buyuk kiyamet cikar kendi ailemde kizar neden ciktin diye
aynen dedigin gibi canim olaki ciktik konusmaz bile benleYani evet kocan çıkmak istemez hazır ev varken kirada vermiyorken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?