- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
-evet haftasonu herkes geziyor :) biz çalışan ameleler burdayız bir tek
iyidir canım sen nasılsın :) yahu bu anadoluda bütünleme sınavları kaldırıldımı acaba?
of ikizin ne alaaaka !!!bilmem ki. ben aöf okumamıştım hiç bu seneye kadar. ondan öçnce var biliyordum. demekki yok artık hay allah
öpiyim barışalım
ay dur ikizimide öpeyim ikizimmm @_heidi_
Naber kuzuş
sanırım sadece 3 ders sınavı var o da okul uzamasın diye.Yok cnm 22 temmuzda ama kayıtlar bitmiş olabilir.. @-nemesis
-
of ikizin ne alaaaka !!!
ben varım :)Canlarimm yok mu kimse
Nasılsın canim gebelim nasil gidiyor ❤❤ben varım :)
son 1 haftadır korkutttu benim badem beni. ama şimdilik yolunda herşey çok şükür :)Nasılsın canim gebelim nasil gidiyor ❤❤
İyilik güzellik cancazım senden naber. uğramıyorsuna artık buralara
sanırım sadece 3 ders sınavı var o da okul uzamasın diye.
ikizim hep gönlümde çünkü :)
Cok şükür bende biraz sıkıntılı bu aralar amcam ameliyat olacak babamlar memneltten gelecekler biraz riski korkuyoryz rabbime kalmisson 1 haftadır korkutttu benim badem beni. ama şimdilik yolunda herşey çok şükür :)
sende hayat nasıl gidiyor :)
Yeni birisi daha gelmis aramiza his geldin tatlimBen de iyiyim yeni spora başladım
Yeni bir Jillian Michaels programı
Şekeri tamamen kesiyorum bir süreliğine
Büyük hedeflerim var bakalım temmuz sonu ne olacak
Yeni birisi daha gelmis aramiza his geldin tatlim
off o şekeri kaç kere bıraktım ben :) hele yazın dondurmadır vs derken hiç bırakılmıyor :) çay kahvede şeker kullanmam zaten ama şimdi bi baklava olsa gömerimBen de iyiyim yeni spora başladım
Yeni bir Jillian Michaels programı
Şekeri tamamen kesiyorum bir süreliğine
Büyük hedeflerim var bakalım temmuz sonu ne olacak
Cok şükür bende biraz sıkıntılı bu aralar amcam ameliyat olacak babamlar memneltten gelecekler biraz riski korkuyoryz rabbime kalmis
gör bak ne kadar açmışsın arayı :)Men zaten geliyordum önceden beni hatırlamadın mı
Yok canimm kafa yerinde degil buara:))Men zaten geliyordum önceden beni hatırlamadın mı
off o şekeri kaç kere bıraktım ben :) hele yazın dondurmadır vs derken hiç bırakılmıyor :) çay kahvede şeker kullanmam zaten ama şimdi bi baklava olsa gömerim
ay kazasız belasız atlatır umarım canım
Yok canimm kafa yerinde degil buara:))
Cevresel etkiHepsine bir yetişemiyorum cidden hem takım hem spor topicleri, zaten artık akşamları 1 saat yürüyüş 1 saat de koşu yapıyorum, sabah-öğle arası ders/sınav
Yemicem işte ben haftaya 2.1 kilo vermek ve 69.9 olmak istiyorum
Hayırdır?
Cevresel etki
haline şükret :) ben bu hafta ufak çaplı bir kaza atlattım. 3 gün tuvalet dışında kalkmama izin vermedi doktorum. daha dün ayaklandım risk ortadan kalkınca :) meğer o hareket hali sürekli koşturmaca ne büyük şeymiş. kıymetini anladım :)Hepsine bir yetişemiyorum cidden hem takım hem spor topicleri, zaten artık akşamları 1 saat yürüyüş 1 saat de koşu yapıyorum, sabah-öğle arası ders/sınav
Yemicem işte ben haftaya 2.1 kilo vermek ve 69.9 olmak istiyorum
Hayırdır?
haline şükret :) ben bu hafta ufak çaplı bir kaza atlattım. 3 gün tuvalet dışında kalkmama izin vermedi doktorum. daha dün ayaklandım risk ortadan kalkınca :) meğer o hareket hali sürekli koşturmaca ne büyük şeymiş. kıymetini anladım :)
evet ani bir korku sonucu kanamam başladı neyse ki erken müdahale ile sorunsuz atlattım ama yürek ağızda geçti 3 günüm :) neyse artık sıkıntı yok...Kıyamam ne oldu bebekle mi ilgili bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?