Ne yapıyorsun ikizimmmikizim gelmişşşşş
iyidir ikizim sen ne yapıyorsun :)Ne yapıyorsun ikizimmm
❤
İyiyim bende evi toparladım birazcıkiyidir ikizim sen ne yapıyorsun :)
hoşgeldin canım :) nasılsın görüşmeyeli :)Ben gelirim hemen :) cok severim davetleri :) selam canim
Iyiyim cok sukur, sen nasilsin canim? Kk su anda baya bi sessiz. Haftasonu hep boyle oluyo:)hoşgeldin canım :) nasılsın görüşmeyeli :)
Geldim cnm nasılsın??buralara kimse gelmiyor artık ikizim_heidi_ nerede herkes
Sonsuzaskkk _MAJESTE_ Velvette Ashie zms rainbow hippotalamus shila- esest @Arbe-deli @Olmayacakduam
gelinde lady kazulet gelemiyorken hazır haftasonu haftasonu iki lafın belini kıralımuğursuzluk getirebilitesi yok
evet haftasonu herkes geziyor :) biz çalışan ameleler burdayız bir tekIyiyim cok sukur, sen nasilsin canim? Kk su anda baya bi sessiz. Haftasonu hep boyle oluyo:)
Geldim cnm nasılsın??
evet haftasonu herkes geziyor :) biz çalışan ameleler burdayız bir tek
Bu sicakta disari mi cikilir yaa. Antalya alev gibi alev :/
iyidir canım sen nasılsın :) yahu bu anadoluda bütünleme sınavları kaldırıldımı acaba?
kusum dedim ya gonlumu alsanaaaburalara kimse gelmiyor artık ikizim_heidi_ nerede herkes
Sonsuzaskkk _MAJESTE_ Velvette Ashie zms rainbow hippotalamus shila- esest @Arbe-deli @Olmayacakduam
gelinde lady kazulet gelemiyorken hazır haftasonu haftasonu iki lafın belini kıralımuğursuzluk getirebilitesi yok
bilmem ki. ben aöf okumamıştım hiç bu seneye kadar. ondan öçnce var biliyordum. demekki yok artık hay allahCok olmadi mi but kaldirilari ya:/
kusum dedim ya gonlumu alsanaaa
Yok degil anadolu unidir kabul etmeyen cunku diger unilerde var.Baya oldu diyr biliyorum canim bende kaldirali. Hatta baya bi talep gelmis but tekrar gelsin diyede yök kabul etmemisti
Aynen aynen, anadoluda yok diye biliyorum.Yok degil anadolu unidir kabul etmeyen cunku diger unilerde var.
Ben ataturkte cocuk gelisimi okuyorum. Anadolu sinavsiz almiyordu cocuk gelisimine. Esimde anadoluda okuyor 2 dersten finale girememisti but bekliyordu kaldirilmis megerse..Hangi bolume basladin csnim?
buralara kimse gelmiyor artık ikizim_heidi_ nerede herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?