Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Tencereyi merdaneyle dövsem de işlemez şimdi
hiç sorma hala o an ve hissettiklerim aklıma geldikçe boğazım düğümleniyor. gerçek deprem olsa bu kadar korkmazdım heralde. hayır birde normalde bende kediler var diye geceleri yatak odasının kapısını kaparım olup olmadık zamanlarda üstüme atlıyor keretalar korkuyorum. o gece hava nasıl sıcak. hadi dedim bu gecelik kedilerin kapısını kapatayım kendi kapımı açayım. açtın odamın camını mutfağın kapısını balkonda açık oh mis püfür püfür uyuyorum. tencereler bir devrildi sanki başımdan aşşağı attılar. o derece korktum

Şangırt şungurt ses yapar şimdi gecenin bi vakti duysam ben de korkarım hışırtı duysam o saatte ondan da korkarım

Şangırt şungurt ses yapar şimdi gecenin bi vakti duysam ben de korkarım hışırtı duysam o saatte ondan da korkarım
ben çok korkan bir insan değildirim aslında. genelde soğuk kanlı davranırım panik anlarında. ama artık korkmaktan korkuyorum ya bir şey olur korkarsam tekrar kanamam başlarsa diye. 1 ay böyle geçecek artık 3. aydan sonra rahatlayacağım ancak :)

Kıyamam ya umarım bir daha öyle bir şey olmaz
Bu anksiyöz halini azaltmaya bak ama o da iyi değil sürekli endişe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…