evet ani bir korku sonucu kanamam başladı neyse ki erken müdahale ile sorunsuz atlattım ama yürek ağızda geçti 3 günüm :) neyse artık sıkıntı yok...
TencereKıyamam ya çok büyük geçmiş olsun
Kim korkuttu seni öyle
Tencere
Tencere dolabimiz coktu gecenin bir yarisi 8 10 tencere bir anda yere dusunce firladim uyandim. Deprem oldu sandim. Sonrasi agri kanama
hiç sorma hala o an ve hissettiklerim aklıma geldikçe boğazım düğümleniyor. gerçek deprem olsa bu kadar korkmazdım heralde. hayır birde normalde bende kediler var diye geceleri yatak odasının kapısını kaparım olup olmadık zamanlarda üstüme atlıyor keretalar korkuyorum. o gece hava nasıl sıcak. hadi dedim bu gecelik kedilerin kapısını kapatayım kendi kapımı açayım. açtın odamın camını mutfağın kapısını balkonda açık oh mis püfür püfür uyuyorum. tencereler bir devrildi sanki başımdan aşşağı attılar. o derece korktumTencereyi merdaneyle dövsem de işlemez şimdi
hiç sorma hala o an ve hissettiklerim aklıma geldikçe boğazım düğümleniyor. gerçek deprem olsa bu kadar korkmazdım heralde. hayır birde normalde bende kediler var diye geceleri yatak odasının kapısını kaparım olup olmadık zamanlarda üstüme atlıyor keretalar korkuyorum. o gece hava nasıl sıcak. hadi dedim bu gecelik kedilerin kapısını kapatayım kendi kapımı açayım. açtın odamın camını mutfağın kapısını balkonda açık oh mis püfür püfür uyuyorum. tencereler bir devrildi sanki başımdan aşşağı attılar. o derece korktum
ben çok korkan bir insan değildirim aslında. genelde soğuk kanlı davranırım panik anlarında. ama artık korkmaktan korkuyorum ya bir şey olur korkarsam tekrar kanamam başlarsa diye. 1 ay böyle geçecek artık 3. aydan sonra rahatlayacağım ancak :)Şangırt şungurt ses yapar şimdi gecenin bi vakti duysam ben de korkarım hışırtı duysam o saatte ondan da korkarım
ben çok korkan bir insan değildirim aslında. genelde soğuk kanlı davranırım panik anlarında. ama artık korkmaktan korkuyorum ya bir şey olur korkarsam tekrar kanamam başlarsa diye. 1 ay böyle geçecek artık 3. aydan sonra rahatlayacağım ancak :)
Ah bide yapabilsem :) cok guzel ikna ediyorum kendimi sonra tuzgardan kapi carpiyor hopp basa donuyorum :)Kıyamam ya umarım bir daha öyle bir şey olmaz
Bu anksiyöz halini azaltmaya bak ama o da iyi değil sürekli endişe :)
sen miii yaptin katmeri :)Eki Görüntüle 2018259 @slnchn yediğim zaman etiket yapcam demiştim aklımdasin=))
Yok kız hazır=)))sen miii yaptin katmeri :)
guzel miYok kız hazır=)))
Çokkkk=)guzel mi
ay cok yorgunumm ya uyumak istiyomÇokkkk=)
Ne Yaptın ki kız=)ay cok yorgunumm ya uyumak istiyom
k.bkma canim yazamadim yari gunum var hazirlik yaptum . pigaca yaptim sabahh mukemmeldi ama hemen bayatlamis yaNe Yaptın ki kız=)
Hadi ya ee ne yapacaksin pekik.bkma canim yazamadim yari gunum var hazirlik yaptum . pigaca yaptim sabahh mukemmeldi ama hemen bayatlamis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?