hersey karsılık lı o zamanküsersen küs, bende sana küsmüştüm zaten
başladı yine meraklı melahatsen nerede calışıyorsn canm ne iş yapıyorsn =)
sanane yahu meraksa benm merakım allah allahbaşladı yine meraklı melahat
sigorta şirketinde çalışıyorum fazla bir yoğunluk yok sen peki ?sen nerede calışıyorsn canm ne iş yapıyorsn =)
bende esnaf odası baskanlında calışıyorum canm benm işlerde cok yogun değildir öle ..sigorta şirketinde çalışıyorum fazla bir yoğunluk yok sen peki ?
istanbuldayım canım 30 yaşında bekarım sen peki ?bende esnaf odası baskanlında calışıyorum canm benm işlerde cok yogun değildir öle ..
nerede yaşıyorsn evlimsn peki
afiyet olsun amaaaaa bensiz nasıl boğazından geçtiii hıı :)))))))) ben hala yiyemedimmm
sen beni eglendir
geçmedi fazla yemedim=))afiyet olsun amaaaaa bensiz nasıl boğazından geçtiii hıı :)))))))) ben hala yiyemedimmm(( :))
geçmedi fazla yemedim=))afiyet olsun amaaaaa bensiz nasıl boğazından geçtiii hıı :)))))))) ben hala yiyemedimmm(( :))
nasıldı tadııı :)))geçmedi fazla yemedim=))
kızz hayydiii naberHu huuuu
naberr :) lady kazulet buralardayken biz pek uğramıyoruz buraya sonra burnumuz kokudan kurtulmuyorneden kimse benimle konuşmuyor
neden kinaberr :) lady kazulet buralardayken biz pek uğramıyoruz buraya sonra burnumuz kokudan kurtulmuyor
hep arkamdan konuşmaktan bıkmadn bıkmayacaksnn demiinaberr :) lady kazulet buralardayken biz pek uğramıyoruz buraya sonra burnumuz kokudan kurtulmuyor
24 yaşndaym evliyim 14 aylık bir oglum var =)istanbuldayım canım 30 yaşında bekarım sen peki ?
vıyyyy maşallahhhhhhh24 yaşndaym evliyim 14 aylık bir oglum var =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?