teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. önceden nickim angelous idi. bir iki kere sohbet etmiştik sanırım :)BURDAKİ ARKADAŞLARIN BAZILARINI TANIYORUM AMA ŞİMDİ BAKTIM NİCLER TANIDIK GELMEDİ NİCKLER DEĞİŞTİMİ SENİNLE YAZIŞTIKMI ARKADAŞIM ÖNCE
HAMİLESİN ALLAH SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN CANIM. NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK
BENDE İYİYİM YILLIK İZİNLİ İDİM GÖREVE DÜN BAŞLADIM ARADA BAKIYORUM NETE İŞTE
neden hep ben sizcegönül bu otada diyosun :d
vurun ladyye
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın :)
evet canm.. benm o =) kızlar cok ısrar etti de değiştirdim_MAJESTE_ ereğlide oturuyorsun dimi bir oğlun vardı senindemi nick değişti canım yaa
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. önceden nickim angelous idi. bir iki kere sohbet etmiştik sanırım :)
oh ohh sizlershila- ile tatili yediniz tabi :) sıra bende inşallah :)
neden hep ben sizce
_MAJESTE_ ereğlide oturuyorsun dimi bir oğlun vardı senindemi nick değişti canım yaa
eskişehirliyim canım ben :) ama bir süreliğine ölüdenizli olmayı planlıyorum 1 hafta kadarevet şimdi hatırladım. sen hangi ilde yaşıyorsun canım
iyiyim şükür canım ne olsun zor bir dönem geçirdim iş yerinde şükür rahatımevet canm.. benm o =) kızlar cok ısrar etti de değiştirdimnasılsın görüşmeyeli
öylemi benim kızkardeşimde eskişehirde evli kendisi öğretmen arada geliriz bende tekirdağda oturulorum şimdilik tayin dönemindeyiz bizde.eskişehirliyim canım ben :) ama bir süreliğine ölüdenizli olmayı planlıyorum 1 hafta kadar
aaa ne güzel :) tayinde eskişehir de yazsaydınız ya belki gelirdiniz kardeşinin memlekete :)öylemi benim kızkardeşimde eskişehirde evli kendisi öğretmen arada geliriz bende tekirdağda oturulorum şimdilik tayin dönemindeyiz bizde.
iyi tatiller güzel yerlere gidiyorsun canım
ben mi tatlyımm ben eminimsn gı vay basıma gelenlerbence çok tatlısın ondan
onu allah çarptı nicklik bir durumu yok
oglusmda iyi sükür ablası büyüyp gidiyor baklm yürüme cabaları var şimdiiyiyim şükür canım ne olsun zor bir dönem geçirdim iş yerinde şükür rahatım
iyi yapmışsın tatlım. oğluşun nasıl
bizde tayınde ereğliyi yazdık bekliyoruz halen açıklanmadı açıklansın seni bulurum orda eğer ereğli olursa
sen sus hemen kıskandn demi pis sisko koca gibekli sişikaaa ne güzel :) tayinde eskişehir de yazsaydınız ya belki gelirdiniz kardeşinin memlekete :)
sen sus hemen kıskandn demi pis sisko koca gibekli sişik
aaa ne güzel :) tayinde eskişehir de yazsaydınız ya belki gelirdiniz kardeşinin memlekete :)
oglusmda iyi sükür ablası büyüyp gidiyor baklm yürüme cabaları var şimdi
ciddimsn gelme ihtimali yüksek mi ayy hadi inşallah bi yoldas gelir yanıma
sen sus hemen kıskandn demi pis sisko koca gibekli sişik
Kaynanasi misafir onda pek ugrayamiyor :))HEDİİ NERDE KIZLAR ONU GÖREMEDİM
Kiz hamilelik basindan beri 4 kilo verdim sen ne bakiyorsun o baykusaoooy deme kız hamişime öyle daha şişko değilki o dur bakalım ufacık göbüşü vardır onun en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?