Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

CANIM BEN MERSİNLİ EŞİM NEVŞEHİRLİ OLUNCA KONYA DAHA CAZİP GELİYOR İŞTE AMA RABBİM NERESİNİ HAYIRLI GÖRÜRSE BAŞIM ÜSTÜNE.
inşalllah gittiğiniz her yerde çok mutlu olursunuz :)
MİDE BULANTIN MI VAR CANIM

yok hiç bir şikayetim olmadı :) gerçi geçen hafta ufak bir kanamam oldu bizi korkutu ufaklık ama kalmadı birşey çok şükür :)

ANLADIM CANIM SAĞOL

rica ederim :)

inşalllah gittiğiniz her yerde çok mutlu olursunuz :)

yok hiç bir şikayetim olmadı :) gerçi geçen hafta ufak bir kanamam oldu bizi korkutu ufaklık ama kalmadı birşey çok şükür :)

rica ederim :)
allah razı olsun canım
kendini yormamaya özen göster canım sağlıkla kavuş inşallah meleğine
ilk yavrun mu

inşallah sizin için en hayırlısı olsnn burası olrsa cok sevnrm mutlaka haberdar et benide =)
aynen sorma.. iyice kötüleşti bes dakika durmuor bu cocuk yahu hiç mi yorulmaz bilmem

bende iyiyim kahvaltı yaptım kahvemi aldım takılıyorum buralarda,işimde pek fazla yok şuan canımda sıkkın az önce bir haber aldım
Hayırdır ne haberi?

HEDİİ NERDE KIZLAR ONU GÖREMEDİM
burdayim=) hoşgeldin nasılsın toprağımm
tabbiii söylee bakım :))
vallah güzeldi=))

inşallah sizin için en hayırlısı olsnn burası olrsa cok sevnrm mutlaka haberdar et benide =)
aynen sorma.. iyice kötüleşti bes dakika durmuor bu cocuk yahu hiç mi yorulmaz bilmem

canım çok normal korkutmak gibi olmasın birde bunun araştırmacı modu oluyor bebelerin artık heryere eli kolu ayağı yetecek çıkacak tırmanacak :))

benim oğlan vallahi o dönemde benim canımı çıkarmıştı gören açıyordu halimizi karı koca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…