Valla kutahya daha iyi konyadan bence :) allah gönlünüze gore versin insallah :)canım eskişehir kapalı idi küthaya yı yazdık ama hayırlısı allahtan rabbim neresi hayırlı edecekse orayı nasip etsin inşallah
ayyy ben de ordaydım işte, süperdiiiiiiiiiiiiiiiiieskişehirliyim canım ben :) ama bir süreliğine ölüdenizli olmayı planlıyorum 1 hafta kadar
Biz kurbanda gidecegiz insallah :) 1 hafta daha cok var gerci pffayyy ben de ordaydım işte, süperdiiiiiiiiiiiiiiiii
Valla kutahya daha iyi konyadan bence :) allah gönlünüze gore versin insallah :)
Kiz hamilelik basindan beri 4 kilo verdim sen ne bakiyorsun o baykusa
Kaynanasi misafir onda pek ugrayamiyor :))
inşalllah gittiğiniz her yerde çok mutlu olursunuz :)CANIM BEN MERSİNLİ EŞİM NEVŞEHİRLİ OLUNCA KONYA DAHA CAZİP GELİYOR İŞTE AMA RABBİM NERESİNİ HAYIRLI GÖRÜRSE BAŞIM ÜSTÜNE.
MİDE BULANTIN MI VAR CANIM
ANLADIM CANIM SAĞOL
allah razı olsun canıminşalllah gittiğiniz her yerde çok mutlu olursunuz :)
yok hiç bir şikayetim olmadı :) gerçi geçen hafta ufak bir kanamam oldu bizi korkutu ufaklık ama kalmadı birşey çok şükür :)
rica ederim :)
Evet ilk :) dikkat etmeye calisiyorum zaten. Kendi isyerim.oldugu icin cok zorlanmiyorum neyseki :)allah razı olsun canım
kendini yormamaya özen göster canım sağlıkla kavuş inşallah meleğine
ilk yavrun mu
tabbiii söylee bakım :))gerçeği mi söyleyim=))))
iyi kız tatil kuşu döndün mü=))
konuşuruz=)
24 ü hangi ara oldun kız=))
sen bana yangın ol efendim ben sana rüzgarben sana tatlısın diyorum senin bana yazdıklarına baksonra allah beni neden çarpıyor beni neden dışlıyorsunuz bla bla bla..
inşallah sizin için en hayırlısı olsnn burası olrsa cok sevnrm mutlaka haberdar et benide =)oooyy en zor dönemi ayaklandığında serseri mayın gibi oluyorlar o dönemde :))
canım vallahi gönlümüzden orası geçiyor benim ve eşimin memleketine eşit uzaklıkta evlere bile bakıyorum ama neresi olacak belli değil temmuz sonunda belli olur olunca yazarım canım
o zaten şişkoydu şmdi iyice şişer artıkınoooy deme kız hamişime öyle daha şişko değilki o dur bakalım ufacık göbüşü vardır onun en fazla
Hayırdır ne haberi?bende iyiyim kahvaltı yaptım kahvemi aldım takılıyorum buralarda,işimde pek fazla yok şuan canımda sıkkın az önce bir haber aldım
BURDAKİ ARKADAŞLARIN BAZILARINI TANIYORUM AMA ŞİMDİ BAKTIM NİCLER TANIDIK GELMEDİ NİCKLER DEĞİŞTİMİ SENİNLE YAZIŞTIKMI ARKADAŞIM ÖNCE
HAMİLESİN ALLAH SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN CANIM. NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK
BENDE İYİYİM YILLIK İZİNLİ İDİM GÖREVE DÜN BAŞLADIM ARADA BAKIYORUM NETE İŞTE
burdayim=) hoşgeldin nasılsın toprağımmHEDİİ NERDE KIZLAR ONU GÖREMEDİM
vallah güzeldi=))tabbiii söylee bakım :))
iyi iyi afiyet olsun nn nn nn :))Hayırdır ne haberi?
burdayim=) hoşgeldin nasılsın toprağımm
vallah güzeldi=))
inşallah sizin için en hayırlısı olsnn burası olrsa cok sevnrm mutlaka haberdar et benide =)
aynen sorma.. iyice kötüleşti bes dakika durmuor bu cocuk yahu hiç mi yorulmaz bilmem
Beraber olsun inşallah bi gün=)iyi iyi afiyet olsun nn nn nn :))
hoşbulduk tatlım kyvaliden gelmiş gözün aydınHayırdır ne haberi?
burdayim=) hoşgeldin nasılsın toprağımm
vallah güzeldi=))
inşaAllah canımmmBeraber olsun inşallah bi gün=)
o zaten şişkoydu şmdi iyice şişer artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?