benim 2 yıllık falan bir ilişkim vardı bir ayrıl bir barış gidiyorduk maddi acıdan durumu pek iyi değildi evlenmek için öyle diyordu bizde durumun düzelmesini beklerken evlilik içinnnnnnnHayırdır ne haberi?
burdayim=) hoşgeldin nasılsın toprağımm
vallah güzeldi=))
Sağol canım evet kv ve teyze var=) iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok. Sen nasılsın nasıl gidiyorhoşbulduk tatlım kyvaliden gelmiş gözün aydın
nasılsın tatlım
Haketti valla ikizimbir daha sana yardım edeni cümle alem öpsün
=)inşaAllah canımmm
ben ona yapacağımı biliyorumHaketti valla ikizim
Onu evlendirmek için maddi durum var miymisbenim 2 yıllık falan bir ilişkim vardı bir ayrıl bir barış gidiyorduk maddi acıdan durumu pek iyi değildi evlenmek için öyle diyordu bizde durumun düzelmesini beklerken evlilik içinnnnnnn
bana söylememiş kardeşi ay sonu nişanlanıyormuş ben yeni öğrendim çok şaşırdım yıllardır boşa beklemişim ben kardeşi yerinde dursaymış az tövbeee yaaaaa gıcık oldum bişeyde diyemedim
=))))))ben ona yapacağımı biliyorum
varmış galibe bana gelince yok amaaaa dün akşam içmiş içmiş beni aradı benim karım çocuklarımın annesi olOnu evlendirmek için maddi durum var miymis
bugün içip içip seviyorum diyen adam yarın içip içip döver bacım. ağzıyla içmeyen adamla vakit harcama...varmış galibe bana gelince yok amaaaa dün akşam içmiş içmiş beni aradı benim karım çocuklarımın annesi ol
benimle evlenirmisin dedi bu defa oluyor dedim herhalde sabah konuştuk hatırlamıyor ahhhhh ahhhhh yanarım yanarımmmm giden 2 yılıma yanarım
bulamadımki şöyle aklı selim bir adam kuramadım yuvamıııııııııııııııbugün içip içip seviyorum diyen adam yarın içip içip döver bacım. ağzıyla içmeyen adamla vakit harcama...
=)))Sıkma canını herşey olacağına varır,vardır bi hayr belki . Geç olsun güç olmasınvarmış galibe bana gelince yok amaaaa dün akşam içmiş içmiş beni aradı benim karım çocuklarımın annesi ol
benimle evlenirmisin dedi bu defa oluyor dedim herhalde sabah konuştuk hatırlamıyor ahhhhh ahhhhh yanarım yanarımmmm giden 2 yılıma yanarım
Kurarsinnn acele yokkkkk vakit varrrrrrrr panikk yokkkkkkkkkk sakinnnnn :)))bulamadımki şöyle aklı selim bir adam kuramadım yuvamııııııııııııııı
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGunaydin millet :))
günaydın şişik hanımGunaydin millet :))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın şişik hanım
artık istesende kasıyamazssnngünaydın canımm :)
ben dün yeterince kaşınmadım beni az daha kaşı mı demek istiyorsun sen
tahrik etme beniartık istesende kasıyamazssnn
topiğimide kuruttun zaten buraya geldin güne şey olsntahrik etme benipişman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?