Ayy çok geçmiş olsuuun bazen bende öyle yapıyorum=)
ee hep banlısın. hayır lazımsa don bırakalım diye şey yaptım ben
maşallah hırsından çatlamışsın dedikleri bu olmuşspor hırsı ama
kızlar bana hediye fikri verin :) evlilik yıl dönümü için :)
Ben hergün değil nadir=)))hem sende mi derken=)))Sen de mi koşuyorsun
Ben hiç anlamam hediyeden hatta nefret ederim hediye seçmekten
Keşke birine para verebilsek de o alsa bizim yerimize
Komsuda kahvaltı sonrası çay içtim eve geçtim kızımı iuyutuyorum bı yandan siz neler yapıyorsunuz geçmiş msjlari okumadım k bakmayın arikHoşgeldin canım ne yapıyorsun bakalım=)
Ben hergün değil nadir=)))hem sende mi derken=)))
Yok yok önemli değil bizde ne yapalım bende birşeyler yedim türk filmi eşliğinde bebek battaniyesi yapıp bi yandan buraya bakıyorum=))Komsuda kahvaltı sonrası çay içtim eve geçtim kızımı iuyutuyorum bı yandan siz neler yapıyorsunuz geçmiş msjlari okumadım k bakmayın arik
Aslında benimde ihtiyacım var da bak şimdi korktum=)Hani ben koşuyorum derken sen de mi koşuyorsun yani kötü mü didim
Ben her gün yaptım acımasına rağmen yaptım esnemeden bile yaptım
Aslında benimde ihtiyacım var da bak şimdi korktum=)
dantelli rahat olsun sort yolla bi pijama takimiiii aman nasil olursa olsun yetrki yollayin anaaaaamNe tür seversin ona göre getirelim=)))
Efendim balım ♡♡♡
Ohh ne güzel battaniye kimeYok yok önemli değil bizde ne yapalım bende birşeyler yedim türk filmi eşliğinde bebek battaniyesi yapıp bi yandan buraya bakıyorum=))
Allah seni insan bi ewe yollarbir daha banlan profilini dona boğacağım
Nbr kız :))dantelli rahat olsun sort yolla bi pijama takimiiii aman nasil olursa olsun yetrki yollayin anaaaaam
Vahvahh ne kadar ihtiyaç oluyorsa artık yeter ki yolla diyor=)))kaç gün kaldındantelli rahat olsun sort yolla bi pijama takimiiii aman nasil olursa olsun yetrki yollayin anaaaaam
Allah seni insan bi ewe yollarbir daha banlan profilini dona boğacağım
Dantelli den sasmiyorsun yanidantelli rahat olsun sort yolla bi pijama takimiiii aman nasil olursa olsun yetrki yollayin anaaaaam
Ne yapıyorsun=)Efendim balım ♡♡♡
Yengem in bebeğe=))Ohh ne güzel battaniye kime
farketmez rahat ve guzel olsun yeter sende yollican herhalde yuppiDantelli den sasmiyorsun yani
3Vahvahh ne kadar ihtiyaç oluyorsa artık yeter ki yolla diyor=)))kaç gün kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?