=))) Bende devamlı yapıyorum bitmesi için=) Bende fazla uzun sürdümü bi iş bırakıyorum valla. Bitmesi lazım hemenBen yapamıyorum öyle büyük işler benim yapacağım şey şapka patik olacak benim elimde fazla durmayarak
En fazla bı hafta sürmesi lazım yoksa yıllarca bekler bı kenarda :))
coktu valla=))kiz 5 gun neymis oyle amannnnnin cok ya
=)))Bende hatırlıyorum
hunharca banlanmıştıkcoktu valla=))
=)))
Bende çok sabirsizim o yüzden oluyor.=))) Bende devamlı yapıyorum bitmesi için=) Bende fazla uzun sürdümü bi iş bırakıyorum valla. Bitmesi lazım hemen
Canimm kusura bakmayinn pek ihmall ettim sizi biraz sıkıntılarım var torlaninca donerimm aranizi hepinize kocaman öpücükler dua edinn lütfen benimmde bebegimm olsun ❤❤
Iyi diyelim iyi olalim bir sikinti yok simdilik :)
Sen nasilsin. Daha belli olmadimi tayin isi. Illaki cuma mi açıklanıyor bu sonuclar ?
enteresanmış o :) kontrol için adetin 3. günü gitmen lazım canım.kan testleri o gün yapılıyor..maşallah hamişim
bende iyiyim canım dün test yaptım adete 4 gün vardı negatif aşılama için dra ulaşmaya çalışıyorum ne yapalım ne zaman geleyim diye test filan yaparmı adet öncesi diye
evet mübarek günde açıklanıyor saat :5'ten sonra kimse karşısında muhatap kimseyi bulamasın diye :)) yılan hikayesine döndü vallahi artık bu cumayı beklemiyorum ne zaman açıklarlarsa kendileri bilir
sana dedi sanabana mi dedin. Eğer bensem evet cuma günü gittiler
bana mi dedin. Eğer bensem evet cuma günü gittiler
Buralardayim cnm snn nerelerdesn :)) iyimisin moralim cokustede biraz bu ayda tutturamadmLazi Oxorca nerelerdesin
Ahh canım ya bozma moralini=(( vardır elbet zamanıı tez zamanda olur inşallah kuzum=(Buralardayim cnm snn nerelerdesn :)) iyimisin moralim cokustede biraz bu ayda tutturamadm
Ahh ahhh nasil bozmiim 24 aydir husran olur elbet bklim hayirlisiAhh canım ya bozma moralini=(( vardır elbet zamanıı tez zamanda olur inşallah kuzum=(
:/// böyle bi durumda ne denir hiç bilmiyorum ama tez zamanda olur inşallah.Ahh ahhh nasil bozmiim 24 aydir husran olur elbet bklim hayirlisi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?