Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Ben yapamıyorum öyle büyük işler benim yapacağım şey şapka patik olacak benim elimde fazla durmayarak
En fazla bı hafta sürmesi lazım yoksa yıllarca bekler bı kenarda :))
=))) Bende devamlı yapıyorum bitmesi için=) Bende fazla uzun sürdümü bi iş bırakıyorum valla. Bitmesi lazım hemen

Iyi diyelim iyi olalim bir sikinti yok simdilik :)

Sen nasilsin. Daha belli olmadimi tayin isi. Illaki cuma mi açıklanıyor bu sonuclar ?

maşallah hamişim

bende iyiyim canım dün test yaptım adete 4 gün vardı negatif aşılama için dra ulaşmaya çalışıyorum ne yapalım ne zaman geleyim diye test filan yaparmı adet öncesi diye

evet mübarek günde açıklanıyor saat :5'ten sonra kimse karşısında muhatap kimseyi bulamasın diye :)) yılan hikayesine döndü vallahi artık bu cumayı beklemiyorum ne zaman açıklarlarsa kendileri bilir

enteresanmış o :) kontrol için adetin 3. günü gitmen lazım canım.kan testleri o gün yapılıyor..

Kızlar tayin açıklandı bu yıl yerimizde kaldık belli olması rahatlattı artık aşılama ve tüp bebek kendi drda olacak encok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…