Dona doyacan bu gidişle=))))farketmez rahat ve guzel olsun yeter sende yollican herhalde yuppi
kiz hippo dun yazdim ben sana :)Nbr kız :))
Himm iyi bakalım örgü falan mı nasıl yapiyorsunYengem in bebeğe=))
Yollarım tabi benden leoparli dantellifarketmez rahat ve guzel olsun yeter sende yollican herhalde yuppi
ay leopar sewmem yafHimm iyi bakalım örgü falan mı nasıl yapiyorsun
Yollarım tabi benden leoparli dantelli
ilki mi •_●allah fazlasindan korusun=))) bizim ilki 5 gündü ikinciyi düşünmek istemiyorum=))))
Evet canım örgü son zamanlarda internette çok dolanıyor kabarık kalpli bi modelHimm iyi bakalım örgü falan mı nasıl yapiyorsun
Yollarım tabi benden leoparli dantelli
He bi kere banlandik ikizimle 5 gün =))))ilki mi •_●
digerlerinin ihtiyaci yok galibaa benim de cooook ibtiyacim var ben sana yolliyam sen bana yolla :)
Ben yapamıyorum öyle büyük işler benim yapacağım şey şapka patik olacak benim elimde fazla durmayarakEvet canım örgü son zamanlarda internette çok dolanıyor kabarık kalpli bi model
kiz 5 gun neymis oyle amannnnnin cok yaHe bi kere banlandik ikizimle 5 gün =))))
yollican mi kizben dona don demem dantelsiz olursa zaten
Bende hatırlıyorumHe bi kere banlandik ikizimle 5 gün =))))
Yaa görmedimkiz hippo dun yazdim ben sana :)
yazdim derken eriketlemistiim benim anam da kizar :)Yaa görmedimben annemlerdeyim annem tele bakmama kızıyor pek giremiyorum..nerden yazdın ki??
Aynı benim annem evlendin barklandin ne var şu telefonda diyorYaa görmedimben annemlerdeyim annem tele bakmama kızıyor pek giremiyorum..nerden yazdın ki??
yolluycam yolluycam kırmızı dantelli. jartiyerli setyollican mi kiz
kiz Allah dusurmesin yayolluycam yolluycam kırmızı dantelli. jartiyerli set
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?