- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
oyle canım 3 defa aldım ceza 3gun cezalıydım.kız sn hıc ceza almadın mıO sistemi tam bilmiyorum ama ban yedikce uzuyomus onu biliyorum
oh ne guel gez anam gez annnen yakın mı sana hemsomYok yaaa uyuyamadim saf gibiannemlere gidicem birazdan
Yok canim henuz almadim ama girersem yuksek ihtimal alirim yani. Kendime hiiic guvenmiyorumoyle canım 3 defa aldım ceza 3gun cezalıydım.kız sn hıc ceza almadın mı
girme ozaman bakma bile biri emziriyom ama ıckı ıccem bısy olur mu dıyıYok canim henuz almadim ama girersem yuksek ihtimal alirim yani. Kendime hiiic guvenmiyorum
yemekteydim şimdi geldim hayyydii
Çöpçüler kralıni seyrediyorum canım=)) sen ne yapıyorsun bakimNapiyosun canim benim
=)) buraya girince şarj hiç dayanmıyor telefonumu burası öldürdü=))camasır katladım canım telıde sarja soktum kapalısen
saf gibi değil benim bi laf var ya=))) m.l gibi=)))Yok yaaa uyuyamadim saf gibiannemlere gidicem birazdan
Afiyet olsun ne yediiin:))yemekteydim şimdi geldim hayyydii
oturtma vardı hiç de güzel yapamamışlar ama aç kalmiyim diye yedim işte, biraz da çorba ve salata :))=)) buraya girince şarj hiç dayanmıyor telefonumu burası öldürdü=))
saf gibi değil benim bi laf var ya=))) m.l gibi=)))
Afiyet olsun ne yediiin:))
Biz 5 gun yedik bisey olmadiO sistemi tam bilmiyorum ama ban yedikce uzuyomus onu biliyorum
aynen canim ya tel kafayida yedi=)) buraya girince şarj hiç dayanmıyor telefonumu burası öldürdü=))
saf gibi değil benim bi laf var ya=))) m.l gibi=)))
Afiyet olsun ne yediiin:))
O filmi hala izlerken ayni tadi aliyorum ya, tipki hababam sinifi gibi :) bende uzaniyorum canim oyle, kk da takiliyorum bebis uyurkenÇöpçüler kralıni seyrediyorum canım=)) sen ne yapıyorsun bakim
mideni tutsn afiyet olsun=))oturtma vardı hiç de güzel yapamamışlar ama aç kalmiyim diye yedim işte, biraz da çorba ve salata :))
aynen=))Biz 5 gun yedik bisey olmadi
Sende mi bdv de yedin :)Biz 5 gun yedik bisey olmadi
Aynen bende doymadım=) ay çamaşır attım makinaya daha 4 posta var=)))O filmi hala izlerken ayni tadi aliyorum ya, tipki hababam sinifi gibi :) bende uzaniyorum canim oyle, kk da takiliyorum bebis uyurken
Biz tam tersi geyikte yedik=))))Sende mi bdv de yedin :)
Hadi yaa:/ neden oyle bisey oldu ki? Bende dikkat edeyim :)Biz tam tersi geyikte yedik=))))
Birde onun utusu vardir simdiAynen bende doymadım=) ay çamaşır attım makinaya daha 4 posta var=)))
akkkkkşama kadar evdesin hala 4 makine çamaşır biriktiriyorsun. ne tembelsinAynen bende doymadım=) ay çamaşır attım makinaya daha 4 posta var=)))
Hadi yaa:/ neden oyle bisey oldu ki? Bende dikkat edeyim :)
telefonla alakalı bi konu kısaca wp=)) yok kız ben ütülemiyorum öyle herşeyi.. gömlek 2 3 tane bir iki pantolon. Öyle kotlari falan çok ütülemem kırisik olmadığı sürece.tişörtte aynı. Hatta bazen eşim ütülüyor giyeceğini=))Birde onun utusu vardir simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?