acebağ neredenseni biyerden gözüm iısırıyor
aa ne oldu canım neden keyfn yok?ben cok üzgünüm bugun lütfen ugraşmayn =(
Günaydınn=)) hoşgeldingünaydın bal hanımlaaaarrr
E bugün bundan olmasa başka gün başka sebepten üzgünsun. Hastalık bu çocuk hasta olur iyilesir götürmüşsun ışte acile..ben cok üzgünüm bugun lütfen ugraşmayn =(
günaydın kuzumm, hoşbuldum, nasılsınız bakalım keyifler nasıl?Günaydınn=)) hoşgeldin
:) guiding :) en son kocasi iside biraktirmisti diye biliyorum.günaydın kuzumm, hoşbuldum, nasılsınız bakalım keyifler nasıl?
ya birşey soracaktım aklımda iki gündür..
hani bir arkadaş vardı, eşi buraya girmesine kızıyordu, en son iş yerine gelmişti eşi. o da üyelik iptali yaptırmıştı, nerede o şimdi durumlar nasıl haberiniz var mı? nicki unutun dedi ben de komple unutmuşum
İyiyim canım sen nasılsın evet gayet iyi,işten ayrıldı evinde oturuyor=))) guiding =)günaydın kuzumm, hoşbuldum, nasılsınız bakalım keyifler nasıl?
ya birşey soracaktım aklımda iki gündür..
hani bir arkadaş vardı, eşi buraya girmesine kızıyordu, en son iş yerine gelmişti eşi. o da üyelik iptali yaptırmıştı, nerede o şimdi durumlar nasıl haberiniz var mı? nicki unutun dedi ben de komple unutmuşum
aaa tüh ya kötü olmuş, peki yeniden üyelik alacaktı başka bir isimle o ne oldu:) guiding :) en son kocasi iside biraktirmisti diye biliyorum.
Yok kocası değil.iş yeri çıkardı:) guiding :) en son kocasi iside biraktirmisti diye biliyorum.
Aa ben kocasi cikardi saniyodum. Gerci sonuc degismiyor ama :/Yok kocası değil.iş yeri çıkardı
Yok canım iş yeri diğer çalışanların da maaşını ödemede sıkıntı yaşıyormus o yüzden sözleşme yapmadılar onunlaAa ben kocasi cikardi saniyodum. Gerci sonuc degismiyor ama :/
Günaydın ikizim=)günaydınnn kızlarrr :)
neden?Günaydınlar ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?