hah hah ha ne ka komik
hepimizin bacım hepimizinHeidi yi öldürdün,içini kuruttun,yaşama sevincini çaldın,enerjisini tükettin
danış danış ben hazırım :)Kizlar size bisey danisicam yaridmci olur musunuz? Onemli benim icin
İyiyim babysi:) sen nasılsın?Guzeller guzelim nasilsin:) bu arada gununuz aydin olsun, mutlu haftalar canlar
geçen gün yedik başka=)kofte yap :)
Dinliyorum böcükümmKizlar size bisey danisicam yaridmci olur musunuz? Onemli benim icin
yayla corbasi karisik kizartma salataİyiyim babysi:) sen nasılsın?
geçen gün yedik başka=)
Ee konus tabi ne kaybedersin ki.Tamam uzun olabilir ama okuyun lutfen. Simdi ben sehir merkezinde kirada oturuyorum. Burda evlerin orta halli dusinursen 350 bin civari. Tabi kotu yer istersen rakam 250 bine dusuyo ama biz yapamayiz. Esim benim bankaci. Ve ben bildiginiz uzere simdilik ev hanimiyim. Hic birikim yapamiyoruz bu aralar. Gelelim asil konuya; benim sehir merkezine yani esimin is yerine 25 dk (arabayla) uzaklikta kendi evim var, ferah buyuk ve yeni yapildi. Annemlerle ayni apartmanda olcaz. Ben bugun dusundum ki; esimi ikna etsem, kendi evime tasinsam. Esim ordan gidip gelse isine, bende belediyeye girsem annem cocuga zaten bakar, yemegimi yapar evimiz derler toplar. Bu sure icinde birikim yapsak, sonra merkezden istedigim evi alsam nasil olur kizlar. Esimle bi konusayim mi sizce?
Sen ne yapardin bneim yerimde olsan? Mantikli mi sence?Ee konus tabi ne kaybedersin ki.
esin annenle ayni aprtmanda yapabilcek mi baban kardeslerin var miTamam uzun olabilir ama okuyun lutfen. Simdi ben sehir merkezinde kirada oturuyorum. Burda evlerin orta halli dusinursen 350 bin civari. Tabi kotu yer istersen rakam 250 bine dusuyo ama biz yapamayiz. Esim benim bankaci. Ve ben bildiginiz uzere simdilik ev hanimiyim. Hic birikim yapamiyoruz bu aralar. Gelelim asil konuya; benim sehir merkezine yani esimin is yerine 25 dk (arabayla) uzaklikta kendi evim var, ferah buyuk ve yeni yapildi. Annemlerle ayni apartmanda olcaz. Ben bugun dusundum ki; esimi ikna etsem, kendi evime tasinsam. Esim ordan gidip gelse isine, bende belediyeye girsem annem cocuga zaten bakar, yemegimi yapar evimiz derler toplar. Bu sure icinde birikim yapsak, sonra merkezden istedigim evi alsam nasil olur kizlar. Esimle bi konusayim mi sizce?
Abimde ayni apartmanda, ailemden heerkes orda. Beni dusundurende bu zaten. Zor olabilir. Ama bi yondende su var. Esim sabah 8 de cikicak aksam 8 degelcek. Yani onlari gormicek bile dogru duzgun :/ ama yine de cekiniyorum iste bu yuzdenesin annenle ayni aprtmanda yapabilcek mi baban kardeslerin var mi
İyi fikir bence:) eşinin ailenle arası nasılTamam uzun olabilir ama okuyun lutfen. Simdi ben sehir merkezinde kirada oturuyorum. Burda evlerin orta halli dusinursen 350 bin civari. Tabi kotu yer istersen rakam 250 bine dusuyo ama biz yapamayiz. Esim benim bankaci. Ve ben bildiginiz uzere simdilik ev hanimiyim. Hic birikim yapamiyoruz bu aralar. Gelelim asil konuya; benim sehir merkezine yani esimin is yerine 25 dk (arabayla) uzaklikta kendi evim var, ferah buyuk ve yeni yapildi. Annemlerle ayni apartmanda olcaz. Ben bugun dusundum ki; esimi ikna etsem, kendi evime tasinsam. Esim ordan gidip gelse isine, bende belediyeye girsem annem cocuga zaten bakar, yemegimi yapar evimiz derler toplar. Bu sure icinde birikim yapsak, sonra merkezden istedigim evi alsam nasil olur kizlar. Esimle bi konusayim mi sizce?
Orta halli. Yani esimin ailesiyle aramiz cok kotu bu aralar, o skinti yapabilir gibi geliyoİyi fikir bence:) eşinin ailenle arası nasıl
Akşam size gelme gitme olayları çok sık olursa eşinin dinlenme saati kısalir. Bu durumda falan tepkisi ne olur? Yani evinde istediği gibi rahat olamayacak rahat kıyafet giymesi falan azalacakAbimde ayni apartmanda, ailemden heerkes orda. Beni dusundurende bu zaten. Zor olabilir. Ama bi yondende su var. Esim sabah 8 de cikicak aksam 8 degelcek. Yani onlari gormicek bile dogru duzgun :/ ama yine de cekiniyorum iste bu yuzden
canim isterse gece 12 de gelsin heryaptiginiz heryaptiginizdan ailenin haberi olcak sen kv ile ayni yerde yasarmisin cok zor yasaman erkekler bize gore kalditiyilar boyle seyleri ama esini tanimadigimdan bisey diyemicem bence yakinlardan biryer bulun varsaAbimde ayni apartmanda, ailemden heerkes orda. Beni dusundurende bu zaten. Zor olabilir. Ama bi yondende su var. Esim sabah 8 de cikicak aksam 8 degelcek. Yani onlari gormicek bile dogru duzgun :/ ama yine de cekiniyorum iste bu yuzden
Gelme gitme olayi olmicagina eminim. Annem huyumu bilir. Beni gorurse esim gelmeden once gorur o kadar. Haftasonu zaten hic dokunmazlar. Ben izin vermem zaten boyle bi duruma. Ama iste esim annesgilin yoklugunu yadirgarsa evde sorun yasabilirim. Ama bi yandanda kendi evimde olmak iatiyorum. Yani merkezde bile olsa en azindan gunes goren bi evde bebrgim buyusun istiyorum. Adim atcak yer yok evdeAkşam size gelme gitme olayları çok sık olursa eşinin dinlenme saati kısalir. Bu durumda falan tepkisi ne olur? Yani evinde istediği gibi rahat olamayacak rahat kıyafet giymesi falan azalacak
gayet mantıklı. şuan kiradasınız sanırım değilmi? kendi evinize geçmeniz her ay kira kadar birikim demek. üstelik çalışacakmışsında ekstra gelir demek. gayet güzel olur.Sen ne yapardin bneim yerimde olsan? Mantikli mi sence?
Evet 700 tl kira. Eger tasinirsam 300 tl yol parasi olsa bile aylik direkt 400 tl kaliyo.birde ustune ben calisirsam 1400 tl ordan gelicek. 1700 tl karda olcaz. Yani masrafimiz olmicak ama iste :/gayet mantıklı. şuan kiradasınız sanırım değilmi? kendi evinize geçmeniz her ay kira kadar birikim demek. üstelik çalışacakmışsında ekstra gelir demek. gayet güzel olur.
valla bizde yeni ev aldık. babamlara 1,5 dk mesafede bir ön sokakta ev. bütçemize göre en alınası ev orasıydı yakın makın demedik aldık. önemli olan size katkısı.Evet 700 tl kira. Eger tasinirsam 300 tl yol parasi olsa bile aylik direkt 400 tl kaliyo.birde ustune ben calisirsam 1400 tl ordan gelicek. 1700 tl karda olcaz. Yani masrafimiz olmicak ama iste :/
Ben asla istemem. Dedigim gibi beni dusunduren sey tamda senin bu yazdigin. Yakinlarda bi yer olsun istiyorum ama maddi skinti yasiyoruz yetisemiyoruz. Yatirimda olmayinca kiradayiz iste. Ev gunes gormuyo etraf skici kapali cocuk con onemli ama bilmiyorum iste. Size bi danisayim dedimcanim isterse gece 12 de gelsin heryaptiginiz heryaptiginizdan ailenin haberi olcak sen kv ile ayni yerde yasarmisin cok zor yasaman erkekler bize gore kalditiyilar boyle seyleri ama esini tanimadigimdan bisey diyemicem bence yakinlardan biryer bulun varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?