Krdes daha sicak yatagindan kalkio gelemdi ise ogleden sonra gelir :)Kardeşin yapsin=) sen uyu:) bebis uyumak istiyor=))
Ohh vallaaa ne güzel=))Krdes daha sicak yatagindan kalkio gelemdi ise ogleden sonra gelir :)
hastanedydi canm yeni geldim :)zms rainbow sayın guruum nerdesiniz=))
hastanedydi canm yeni geldim :)
Hayirdir hastamisin?hastanedydi canm yeni geldim :)
Hayirdir hastamisin?
Hee olabilir haberim yoktuhormon tahliline gidecekti sanırım ona gitti
yok canim kiste bakti doktir gitmis cok sukur :)Hayirdir hastamisin?
kiz sen berde bilirsin hormon mormonhormon tahliline gidecekti sanırım ona gitti
demiştin ya 3. gün gideceğim falan diye :)kiz sen berde bilirsin hormon mormonkiste bakti geldim :)
alla alla ya hic hatrlamiyimdemiştin ya 3. gün gideceğim falan diye :)
İyi bari gözün aydın sayın guru m=)))alla alla ya hic hatrlamiyimhormon istemdi neden bilmiyom emaaaan
pehhhh bu gurugun bana bi faydasi yik ki insan bi maas baglarİyi bari gözün aydın sayın guru m=)))
nabaym la bende mi unutayımalla alla ya hic hatrlamiyimhormon istemdi neden bilmiyom emaaaan
yok canimnabaym la bende mi unutayım
ooo unutcam hepinizi diyorsun anladım ben tamamyok canimben zaten olmmessem alzaymir olcam icume oyle doguyirrr
alla alla herkes hi tuhaf sen adet te olmuyonn.. him anladim hormonlardan mi boyle yanlis anliyinooo unutcam hepinizi diyorsun anladım ben tamam
bence ben çok doğru anladım. dur kamu oyuna soralımalla alla herkes hi tuhaf sen adet te olmuyonn.. him anladim hormonlardan mi boyle yanlis anliyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?