Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

ben kocaya senn annnenle oturmicam desem bana missileme yapar ailemle gorusmez bile

valla zaten sen hadi gidelim denince gidecek değilsiniz ki. eşine aç konuyu kabul etmezse unutursun gider..

Bence de konuşmaktan ne çıkar.. bu şekilde anlat eşine,yok derse kaldığınız yerden devam zaten .ama bi konuşmani tavsiye ederim ben

ben kocaya senn annnenle oturmicam desem bana missileme yapar ailemle gorusmez bile
Bence o tartisilir. Neler yasadiginiz cok onemli aile iliskilerinde. Esimde bunun farkinda:) ama diger knuda hem fikirim erkeklerin zoruna gitme olayi var

valla zaten sen hadi gidelim denince gidecek değilsiniz ki. eşine aç konuyu kabul etmezse unutursun gider..
Dimi en kotu ihtimal hayir der ve biter gider

Bence de konuşmaktan ne çıkar.. bu şekilde anlat eşine,yok derse kaldığınız yerden devam zaten .ama bi konuşmani tavsiye ederim ben
Evet bencede konussam iyi olcak. Ama tabi uygun bi ani yakalamam lazim:) ya ben bi ara sakasina takildim ses cikarmamisti gerci:/ istemese direkt kizar ve kapatirdi konuyu :)

Evet bence de=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…