- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
ben kocaya senn annnenle oturmicam desem bana missileme yapar ailemle gorusmez bileBen asla istemem. Dedigim gibi beni dusunduren sey tamda senin bu yazdigin. Yakinlarda bi yer olsun istiyorum ama maddi skinti yasiyoruz yetisemiyoruz. Yatirimda olmayinca kiradayiz iste. Ev gunes gormuyo etraf skici kapali cocuk con onemli ama bilmiyorum iste. Size bi danisayim dedim
valla zaten sen hadi gidelim denince gidecek değilsiniz ki. eşine aç konuyu kabul etmezse unutursun gider..Ben asla istemem. Dedigim gibi beni dusunduren sey tamda senin bu yazdigin. Yakinlarda bi yer olsun istiyorum ama maddi skinti yasiyoruz yetisemiyoruz. Yatirimda olmayinca kiradayiz iste. Ev gunes gormuyo etraf skici kapali cocuk con onemli ama bilmiyorum iste. Size bi danisayim dedim
Bence de konuşmaktan ne çıkar.. bu şekilde anlat eşine,yok derse kaldığınız yerden devam zaten .ama bi konuşmani tavsiye ederim benBen asla istemem. Dedigim gibi beni dusunduren sey tamda senin bu yazdigin. Yakinlarda bi yer olsun istiyorum ama maddi skinti yasiyoruz yetisemiyoruz. Yatirimda olmayinca kiradayiz iste. Ev gunes gormuyo etraf skici kapali cocuk con onemli ama bilmiyorum iste. Size bi danisayim dedim
Bence o tartisilir. Neler yasadiginiz cok onemli aile iliskilerinde. Esimde bunun farkinda:) ama diger knuda hem fikirim erkeklerin zoruna gitme olayi varben kocaya senn annnenle oturmicam desem bana missileme yapar ailemle gorusmez bile
Dimi en kotu ihtimal hayir der ve biter gidervalla zaten sen hadi gidelim denince gidecek değilsiniz ki. eşine aç konuyu kabul etmezse unutursun gider..
Evet bencede konussam iyi olcak. Ama tabi uygun bi ani yakalamam lazim:) ya ben bi ara sakasina takildim ses cikarmamisti gerci:/ istemese direkt kizar ve kapatirdi konuyu :)Bence de konuşmaktan ne çıkar.. bu şekilde anlat eşine,yok derse kaldığınız yerden devam zaten .ama bi konuşmani tavsiye ederim ben
Evet bence de=)Bence o tartisilir. Neler yasadiginiz cok onemli aile iliskilerinde. Esimde bunun farkinda:) ama diger knuda hem fikirim erkeklerin zoruna gitme olayi var
Dimi en kotu ihtimal hayir der ve biter gider
Evet bencede konussam iyi olcak. Ama tabi uygun bi ani yakalamam lazim:) ya ben bi ara sakasina takildim ses cikarmamisti gerci:/ istemese direkt kizar ve kapatirdi konuyu :)
ne demek görevimiz :)Tesekkurler kizlar yardiminiz icin:)
ben ruhen hep yanındayım senin
birazdan rüyalarda da buluşacağız zaten. bayılacağım şimdi o derece uykum geldi.
BEN etiketlenecek insanmym len
=)) uyu baribirazdan rüyalarda da buluşacağız zaten. bayılacağım şimdi o derece uykum geldi.
İnsan değilsin de,ben insanım =) insanlık yapıyorum ışteBEN etiketlenecek insanmym len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?