kız bi cihan işim var ama kafayı toplayamıyorum sarhoş gibiyim=)) uyu bari
yav he heİnsan değilsin de,ben insanım =) insanlık yapıyorum ışte
Kardeşin yapsin=) sen uyu:) bebis uyumak istiyor=))kız bi cihan işim var ama kafayı toplayamıyorum sarhoş gibiyim
Canim gelin'ciğim benimmm ❤❤❤Ashie böcüküüm benim
Gelincigim deyince şarkı geldi aklıma=))Canim gelin'ciğim benimmm ❤❤❤
Evet ya ayna grubu dimi :) gelincik derken ben cicegi var ya onu kastettim:) cok severim gelincik cicegini:) nasilda guzel durur dalinda, kipkirmizi haliyle:) eminim sende en az oyle guzelsindir:)Gelincigim deyince şarkı geldi aklıma=))
Evet ayna:) canım benim senin kalbinin güzelliği o:) sen o güzel temiz kalbinle zaten kimseyi çirkin göremezsin=)Evet ya ayna grubu dimi :) gelincik derken ben cicegi var ya onu kastettim:) cok severim gelincik cicegini:) nasilda guzel durur dalinda, kipkirmizi haliyle:) eminim sende en az oyle guzelsindir:)
Bende tesekkur ederim :) sen benim gelin'cigim ol bundan sonra olur mu:)Evet ayna:) canım benim senin kalbinin güzelliği o:) sen o güzel temiz kalbinle zaten kimseyi çirkin göremezsin=)
Olur tabisi de sen iste olurumkiii. Gelincik kadar da hassasimdir ben=)))Bende tesekkur ederim :) sen benim gelin'cigim ol bundan sonra olur mu:)
O zaman yerinde bi secim oldu cicegim:) cok sevdim ya tam sana gore o zaman. Narin , guzel, hassas :) canim benim ♡♡Olur tabisi de sen iste olurumkiii. Gelincik kadar da hassasimdir ben=)))
Ya ne güzel bi insansin yaa :) sevgi doluu.O zaman yerinde bi secim oldu cicegim:) cok sevdim ya tam sana gore o zaman. Narin , guzel, hassas :) canim benim ♡♡
Yok herkese karsi degil :) kisiye gore canim:)Ya ne güzel bi insansin yaa :) sevgi doluu.
Ben herkese sevgi doluyumdur yeter ki bana bulaşılmasin=)) mesela bu kazuletYok herkese karsi degil :) kisiye gore canim:)
zorlamak benm işim yegenBen herkese sevgi doluyumdur yeter ki bana bulaşılmasin=)) mesela bu kazulet_MAJESTE_ şansını çok zorluyor=)))
Benim eve de bi el at yeğen=)zorlamak benm işim yegen
senn evi allah kurtarsınBenim eve de bi el at yeğen=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?