rüzgardır oDurumlara goz atiyordum :)
Kimdi yaa biri vardi kapi kapaliymis kesin kes sonra kapiyi acik gormus falangece gece ürkütücü sonra ruyalarimda bunlarla uğraşıyorum
Ahh canım benimDurumlara goz atiyordum :)
Kimdi yaa biri vardi kapi kapaliymis kesin kes sonra kapiyi acik gormus falangece gece ürkütücü sonra ruyalarimda bunlarla uğraşıyorum
Valla bilmiyorum kisisine sormak lazjm rüzgar mi hirsiz mi baska biseymi yokrüzgardır o
rüzgardır rüzgarValla bilmiyorum kisisine sormak lazjm rüzgar mi hirsiz mi baska biseymi yok
Hadi oyle olsunrüzgardır rüzgar
sen rüzgar farz et huzur bulursun :)Hadi oyle olsun
:) tmmdir sagol canımsen rüzgar farz et huzur bulursun :)
Napion kizzz emnm smdi herkes uyuyidur :))
Yok kız yeni geldik eve çiftlikteydik=) sen ne yapıyorsunNapion kizzz emnm smdi herkes uyuyidur :))
Oooo hayret ayaktasin :)) gecen tvde izledm bir aile ciftlikte yasiolrdi ne zor isleri vrya Allah kolylik versin. Bende tv izliom :)))Yok kız yeni geldik eve çiftlikteydik=) sen ne yapıyorsun
Ben o saatlerde ayakta oluyorum genelde ama 3 gibi falan olmuyorum=))keşke orda yaşasak git gel daha yorucu=)))Oooo hayret ayaktasin :)) gecen tvde izledm bir aile ciftlikte yasiolrdi ne zor isleri vrya Allah kolylik versin. Bende tv izliom :)))
Bna hayat 12 den sonra baslio zaten evet cnm yorucu oluyodur ama orda yasasan da kokudan rhat olabilirmisinki o daha zor tabi yakinda olmak dha ii herzmn cik bak islerni yap ymkerni ver bole mecbr gidince kalion orda olsun yinede sukur etmek lazim bana da bolbol sut yogurt peynir yumurta gnder b12 ve folikasit eksik bak ne bicim arkadassn :))) hic demion bitane inek gondereyimde kesip yesin hahahahBen o saatlerde ayakta oluyorum genelde ama 3 gibi falan olmuyorum=))keşke orda yaşasak git gel daha yorucu=)))
Ayıpsin süt yoğurt gönderirim ama kestiremem çocuklarımi=)))) gidip hepsini ayrı ayrı seviyorum ben.. folik kullansana ?Bna hayat 12 den sonra baslio zaten evet cnm yorucu oluyodur ama orda yasasan da kokudan rhat olabilirmisinki o daha zor tabi yakinda olmak dha ii herzmn cik bak islerni yap ymkerni ver bole mecbr gidince kalion orda olsun yinede sukur etmek lazim bana da bolbol sut yogurt peynir yumurta gnder b12 ve folikasit eksik bak ne bicim arkadassn :))) hic demion bitane inek gondereyimde kesip yesin hahahah
Banada cok protein lazimmis ikizim. Ozellikle sut dana ye dediler napsak kiAyıpsin süt yoğurt gönderirim ama kestiremem çocuklarımi=)))) gidip hepsini ayrı ayrı seviyorum ben.. folik kullansana ?
Süt ü 2 hafta sonra gönderebilirim. Dana yi da kasaptan temin ederizBanada cok protein lazimmis ikizim. Ozellikle sut dana ye dediler napsak ki
Hangi şekilde=)O sekilre bakmamak lazim ikizim
pirzola şeklinde bakalım. külbastıHangi şekilde=)
nasıl yapalım o zamanHi oldu o zaman ikizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?