Merhaba hoşgeldin=)) bende 26 yaşındayim evliyim çocuğum yok çalışmıyorum, bende de çatlaklik mevcut hatta bu topikte olanlarda=))) özellikle sahibi=)Merhabalar herkeseeeee
Biri samimi miii dediiii
Hihihi
En sevmedigim ozelligim olsa gerek :)
Uzun suredir kk'dayim.
Iki cocuk annesi 27 yasinda bir anneyim.
Calisiyorum ve hem is hem ev malesef arada rahatlamak adina kk da dolaniyorum.
Psikoloji herseydir ve psikolojik olarak rahatlayip desarj olmami sagliyor burasi.
Azcik catlagim ama kimseye zararim yok korkmayin
Sevgilerrr
Buyrun benim :))
Selam cınım=)) ne yapıyorsunBuyrun benim :))
Hosbuldum gulumMerhaba hoşgeldin=)) bende 26 yaşındayim evliyim çocuğum yok çalışmıyorum, bende de çatlaklik mevcut hatta bu topikte olanlarda=))) özellikle sahibi=)
=))) aslında yaşları güzel bence 1 yıl sonra falan 3. Yle kapanışı yap=)) Tabi alabilecek gücün durumun varsa=)Ve bu arada son zamanlarda yeniden anne olma istegim ile basa cikmaya calisiyorum.
Iki cocuk zaten halihazirda var malum.
Biri 9 digeri 3 yasinda..
Ama diyorum son bi tane daha olsa
O da son olsa
Sonra da diorum kes sesini be kadin! Kudurdun mu delirdin mi ejehehehe
Takılıyorum öyle saf saf :))) sen napiyosn ?Selam cınım=)) ne yapıyorsun
Öğle arasına çıktı galiba =)) tam bir çatlakHosbuldum gulum
O zaman yerimi buldum :)
Cok sevindim bulduguma da :))
Sahibini tanimak isterim ehehe
Aynı bende öyle. Ne yesem diye de düşünüyorum tabi=( tek olunca canım birşey istemiyorTakılıyorum öyle saf saf :))) sen napiyosn ?
Heh iste bak ayni kafadayiz=))) aslında yaşları güzel bence 1 yıl sonra falan 3. Yle kapanışı yap=)) Tabi alabilecek gücün durumun varsa=)
Ben kendime iş buldum şimdi annemin evini baştan aşağıya temizlicemAynı bende öyle. Ne yesem diye de düşünüyorum tabi=( tek olunca canım birşey istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?