O zaman şöyle yapıyoruz anlatıyorum bak=))nasıl yapalım o zaman
anlat anlat heyecanlı oluyorO zaman şöyle yapıyoruz anlatıyorum bak=))
Kasap i arıyosun diyorsun ki pirzola kül bastı bonfile kuşbaşı hepsini hazırlıyor sana veriyor... nasıl fikir amaanlat anlat heyecanlı oluyor
Kasap i arıyosun diyorsun ki pirzola kül bastı bonfile kuşbaşı hepsini hazırlıyor sana veriyor... nasıl fikir amaanlat anlat heyecanlı oluyor
Hic şık degilKasap i arıyosun diyorsun ki pirzola kül bastı bonfile kuşbaşı hepsini hazırlıyor sana veriyor... nasıl fikir ama
Seda bunu begenmediBence çok mantıklı
Beğenecek beğenmeliii=))Seda bunu begenmedi
Folik asit kullaniom zatn 6 aydir ona ragmen dusuk bnde sastim bu ise. İste inek gonderden bna iilesirim bsey yapmicam kiz binecem ustune vuracam kirbaci vuracam kirbaci ahhaahahah :)Ayıpsin süt yoğurt gönderirim ama kestiremem çocuklarımi=)))) gidip hepsini ayrı ayrı seviyorum ben.. folik kullansana ?
Ayyy resmen sızladı kalbim=)))) sezer in ne hissettiğini anladım şimdiFolik asit kullaniom zatn 6 aydir ona ragmen dusuk bnde sastim bu ise. İste inek gonderden bna iilesirim bsey yapmicam kiz binecem ustune vuracam kirbaci vuracam kirbaci ahhaahahah :)
Hhahaha sendenonun gibi canlandin gozumde simdi hahahah :))) ama fistik bnm olacak :)Ayyy resmen sızladı kalbim=)))) sezer in ne hissettiğini anladım şimdi
Hhahaha sendenonun gibi canlandin gozumde simdi hahahah :))) ama fistik bnm olacak :)
Günaydın yaşıyoruz çok şükür=)Günaydın millet yaşıyormusunuz nerdesiniz huuu
Memleketteyim ben sen ne yapıyorsunKızlar naparsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?