15 aylik canim su anda. Ya kafam karisik bu aralar. Kardesi olsun istiyo muyum ondan bile emin degilim. Ama kardesi olmaliysa dusunmeye baslamaliyim cunku ya olucak ya olmicak onu bile bilmiyorumŞimdi kaç yaşında bebişimiz. Eğer tedaviyle olduysa bence dene olursa olur olmazsa rabbim ona sağlık versin=)
Sen tek çocuk musun kardeşin var mi?15 aylik canim su anda. Ya kafam karisik bu aralar. Kardesi olsun istiyo muyum ondan bile emin degilim. Ama kardesi olmaliysa dusunmeye baslamaliyim cunku ya olucak ya olmicak onu bile bilmiyorum
Istanbul canım:)athena Nerde yaşıyorsun
Abim var canim 2 kardesiz :)Sen tek çocuk musun kardeşin var mi?
Kardeş çok güzel birşeyy. Eminim ki oda büyüdügü zaman bi oyun arkadaşı isteyecektir herkese bakacak kardeşi var onun yok bu sefer sana daha zor gelecektir yeniden büyütmek, büyüdüğünde sırtını yaslayacagi iyi kötü gününde yanında olacağı güveneceği kimseye ihtiyacım yok kardeşim var diyebilecegi biri olmasın mi=) bence olmalı kardeşi...Abim var canim 2 kardesiz :)
Allah korusun size birşey olsa kardeşi de olmayacak yalnız mi olsun. Tabi ileri zamanlar için diyorum bunuAbim var canim 2 kardesiz :)
İyiymiş=)Istanbul canım:)
Bence deKardeş çok güzel birşeyy. Eminim ki oda büyüdügü zaman bi oyun arkadaşı isteyecektir herkese bakacak kardeşi var onun yok bu sefer sana daha zor gelecektir yeniden büyütmek, büyüdüğünde sırtını yaslayacagi iyi kötü gününde yanında olacağı güveneceği kimseye ihtiyacım yok kardeşim var diyebilecegi biri olmasın mi=) bence olmalı kardeşi...
Sende mi istanbul dasin?İyiymiş=)
Yok canım ben Gaziantep=)Sende mi istanbul dasin?
:)
Dogru soyluyosun canim. Zaten ileride ne olacagimizi bilmedigim icin kardesi olmali dusuncesi sariyo beni :) ben yinede yavastan dusuneyim anca olur olurasada insallah :)Kardeş çok güzel birşeyy. Eminim ki oda büyüdügü zaman bi oyun arkadaşı isteyecektir herkese bakacak kardeşi var onun yok bu sefer sana daha zor gelecektir yeniden büyütmek, büyüdüğünde sırtını yaslayacagi iyi kötü gününde yanında olacağı güveneceği kimseye ihtiyacım yok kardeşim var diyebilecegi biri olmasın mi=) bence olmalı kardeşi...
Sen aynen düşün rabbim verirse verir. Vermezse bi evladın var ona ömür sağlık versin inşallah=)Dogru soyluyosun canim. Zaten ileride ne olacagimizi bilmedigim icin kardesi olmali dusuncesi sariyo beni :) ben yinede yavastan dusuneyim anca olur olurasada insallah :)
Cok iyi.Yok canım ben Gaziantep=)
Adana liyim .buraya gelin geldim=)Cok iyi.
Memleketin orası mı?
Ben anne tarafından antepliyim:)
Dedim bi seslenim topgimizden=))Kuzum ♡♡
Iyi olmuş ♡ napiyorsunuz bakalım ?Dedim bi seslenim topgimizden=))
Ben daha ise gidicem:\Iyi olmuş ♡ napiyorsunuz bakalım ?
Ne yapalım aynı. Çorba yaptım onu yicem şimdi sen ne yapıyorsun =)Iyi olmuş ♡ napiyorsunuz bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?