- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Gülüm iste zaten kafayı yedim bari koyvereyim gitsin diyorum ehehehSelam kizlar :) Allahim ben 1 tanesiyle basa zor cikiyorum 3. Yu masallah Allahim uzun saglikli omur versin :)
=))) bende oda yokSelam kizlar :) Allahim ben 1 tanesiyle basa zor cikiyorum 3. Yu masallah Allahim uzun saglikli omur versin :)
Temizlik en iyisi antidepresandır bacım giriş dip bucakBen kendime iş buldum şimdi annemin evini baştan aşağıya temizlicem
Ay temizlik deme sabah kalktım süpürdüm sildim, toz aldım ama canım istemiyor iş yapmak ya. Çok seviyorsan bana gel hi=) bende sana yemekler tatlılar kahveler yaparımBen kendime iş buldum şimdi annemin evini baştan aşağıya temizlicem
Adin kalbimdeadım geçmiş sanki :)
Delü tabiri bile az onun içindelü gadınnnnn o
Haha evetGülüm iste zaten kafayı yedim bari koyvereyim gitsin diyorum eheheh
Sen henüz yememişsin bak ondan çekiniyorsun:)
Vallahi iyi cesaret :) ben o gucu kendimde bulamiyorum sanirim :/ yas araligi cok gecmeden olsun diyorum sonra bi dusunuyorum yok yani bunye kaldirmicak :) Allah bagislasin bu arada:)Gülüm iste zaten kafayı yedim bari koyvereyim gitsin diyorum eheheh
Sen henüz yememişsin bak ondan çekiniyorsun:)
Zamani gelince olcak bebegim. Bu sakin gunlerin tadini cikar :)=))) bende oda yok
Aminnn canim hepimizin insallah.Vallahi iyi cesaret :) ben o gucu kendimde bulamiyorum sanirim :/ yas araligi cok gecmeden olsun diyorum sonra bi dusunuyorum yok yani bunye kaldirmicak :) Allah bagislasin bu arada:)
İnsallah canım rabbim uğraştrmadan nasip etsin inşallah=)sen beni sev çocuk yapma =)Zamani gelince olcak bebegim. Bu sakin gunlerin tadini cikar :)
Aslında evet illaki çok zorluklar çekiyordur ama bi anda 3 ü birden büyüyüp çıkıyor tekrar tekrar uğraşmıyor=))Aminnn canim hepimizin insallah.
Yas araligi gecmesin aynen ben gecirdim keske gecirmeyeydim dedim.
Instagramimda yabanci bi arkadasim vardi kadin dogurdu ardindan gene dogurdu ardindan gene valla ben bile anlamadim hamgi ara yapti ama uc kizi da ucuz gibi oldu yas araliklari yok ne guzel :)
Aslinda birazda kismet isi. Benim 3 yil sonra oldu oda tedaviyle. Bi daha olicak mi onu bile bilmiyorum :/Aminnn canim hepimizin insallah.
Yas araligi gecmesin aynen ben gecirdim keske gecirmeyeydim dedim.
Instagramimda yabanci bi arkadasim vardi kadin dogurdu ardindan gene dogurdu ardindan gene valla ben bile anlamadim hamgi ara yapti ama uc kizi da ucuz gibi oldu yas araliklari yok ne guzel :)
Ben seni zaten coook seviyorum biricik cicegim benim, gelincigim ♡♡♡İnsallah canım rabbim uğraştrmadan nasip etsin inşallah=)sen beni sev çocuk yapma =)
Yanii bide o var tabi ayni anda buyuyup cikiyolar. Cevremde herkes dusunuyosan cok ara verme diyo :)Aslında evet illaki çok zorluklar çekiyordur ama bi anda 3 ü birden büyüyüp çıkıyor tekrar tekrar uğraşmıyor=))
Bende seni çok seviyorum canım güzel kalplimBen seni zaten coook seviyorum biricik cicegim benim, gelincigim ♡♡♡
Şimdi kaç yaşında bebişimiz. Eğer tedaviyle olduysa bence dene olursa olur olmazsa rabbim ona sağlık versin=)Yanii bide o var tabi ayni anda buyuyup cikiyolar. Cevremde herkes dusunuyosan cok ara verme diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?