Yatakta görmedim ama eminiz hanfendi kendilerinin çok yakın akrabaları bizim cok yakın tanıdığımız olur o anlatti.Ne olaylar oldu eşi babasıyla kaç kere kavga etti.Karakolluk oldular.kayınbabasıyla yatakta gördünüz mü nasıl bu kadar eminsiniz..?
..neyse fazla yazmayayım ama bu kadar eminsiniz fıtratsız olduklarından benimle selamlaşmanı dahi istemiyorum de geç.
doğruysa kıyamet yakın
Maalesef şaka gibi ama gerçek evet k.pederiyle yasiciklar.Saka gibi bir konu.eger dogrulugundan emin olsaydim net bir sekilde tavrimi belli ederdim.selam dahi vermezdim.
Kayinpederiyoemi yasayacak alt katinizda yani
Maalesef şaka gibi ama gerçek evet k.pederiyle yasiciklar.
sadece baba oğul kavga ettilerse mismiş cinayet sebebi oysakiYatakta görmedim ama eminiz hanfendi kendilerinin çok yakın akrabaları bizim cok yakın tanıdığımız olur o anlatti.Ne olaylar oldu eşi babasıyla kaç kere kavga etti.Karakolluk oldular.
Su anda eşiyle tabi ki de boşandılar.Kizin eski eşi ve kayınvalidesi beraber oturuyorlar.
Kayinpederide de eşinden boşandı.
Yatakta görmedim ama eminiz hanfendi kendilerinin çok yakın akrabaları bizim cok yakın tanıdığımız olur o anlatti.Ne olaylar oldu eşi babasıyla kaç kere kavga etti.Karakolluk oldular.
Su anda eşiyle tabi ki de boşandılar.Kizin eski eşi ve kayınvalidesi beraber oturuyorlar.
Kayinpederide de eşinden boşandı.
kız kayınpederle oluyormuş şimdide dost hayatı yaşayacaklarmış doğru duydun devreler yanacak komple.Kız kayınpederiyle mi evli şu an?
Kayınpederle mi oturacak aynı evde?
Onla mı yatıyor?
Anlamadım beynim sarsıldı resmen yahu.
Ben pek inanmadım.
Yani size değil. Bu hikayeyi anlatan arkadaşa.
Dedikodu yapıyorsa neden yalan konuşmasın?
Kimle taşınıyor şimdi o eve?Merhaba kızlar,ufak bi derdim var.
Alt katımıza kiracı taşınıcak taşınsın eyvallah ama tasınıcak insanlar pek hayırlı insanlar değil.
Kız eskiden mahalleden tanıdığım birisi.Fakat çok sorunlu bi çift diyemicem cunku midem almiyor.
Her neyse bu kız esi askerdeyken k.pederinden hamile kalmis birisi k.pederiyle su an dost hayati yasiyorlar.
Aile durumları baya karisik yani.
Neyse bu kiz bana eskiden tanisikligimiz olduğundan selam verir durur genelde görmezlikten gelirim.
Simdi alt katimiza tasinicak maglum yalnız kaldi.Benle samimi olmaya kalkisir bize gidip gelmeye kalkisir diye çok korkuyorum.Onunla samimi olmak istemiyorum insanları da kıramam ne yapabilirim?
Biliyor bilmez mi zaten eski eşinin çocuğunun olma ihtimali sıfırmis.Kiz tecavüze de uğramamış kendi ağzıyla itiraf etmiş herşeyi herkeseEşi karısının babasından hamile kaldığını bilmiyor mu
kız kaç yaşında?Biliyor bilmez mi zaten eski eşinin çocuğunun olma ihtimali sıfırmis.Kiz tecavüze de uğramamış kendi ağzıyla itiraf etmiş herşeyi herkese
Kız 24 adam 48,50 arası herhalde tam bilmiyorum.kız kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?