samimi olmak istemiyorum

kayın peder eşin babası oluyordu di mi?birden beynim yandı.Allah kimseyi şaşırtmasın.
görüşmek istemiyorsan da habire bahane üreteceksin.yeri geldiğinde de görmemezlikten geleceksin.

Gözlerime inanamadım uykum açıldı Walla

Boyle bir durumda karsindakini kiramamak mi garip
.kimseyi kirma sen ama dikkat et k.pedernden hamile kalan esinle neler yapmays calismaz

böyle edepsizlere selam verilmez, alınmaz. yok farzet, duyma, görme.
eşlerin anne babası öz ana baba sayıldığı için ömür boyu nikah düşmez. resmen ensest ilişki bu. sakın muhatap olmayın.

Bişey takıldı aklıma, sen nereden biliyorsun? Altı üstü bir tanışıklık. K.pederi ile çocuk yaparlarken mi gördün o mu söyledi? Bilemiyorum :) yani demek istediğim kulaktan dolma koca karı iftiraları dedikoduları ise, yapma yazık :) biraz samimiyetsiz geldi bana.. diyelim ki bir durum var senin yerinde olsaydım gider bu durumu hiç bir kadına yakıştıramadığımı söyler mümkünse görüşmek istemediğimi eklerdim forumlara yazmazdım o kesin :))

Yasiciklar ne demek allah aşkına

midem bulandıgörmemezlikten gelmeye devam et

Gerçekten iğrenç gelin demek kızı demek oluyor ya....

Hiç konuşma bile onunla görmezden gel

bence direk kayınbabasıyla bunu yaşayan elin oğluna ne yapmaz bizden uzak dur demelisin

mımıksız durcan karsısında soguk ve umursamaz onun yuzune cok bakma felan zaten senınle muhatap olmak ıstemez bu kadın bana deger vermıyor dıye

Bırak selam vermeyi selamını almayın bile.. Asık suratla kafanızı sallayıp gecin konusursa hemen tavır yapın ninbiliyim uzaklasın yaklasmayın ona amaaannnn

Ne sifatla dovuyor kocan ???
Pardon da...alan memnun veren memnun...

bakin kesnlikle igrenc bir olay ama asla ic yuzunu bilemeyiz
belki kiz tecavuze ugradi hamile kaldi...dogal olarak kimse sahip cikmadi...kaldi cocukla
ya da bi hata yapti...olamaz mi ? Hatalarin derecesi ve igrencligi bir degil ki insanlarin...bakin asla asla tasvip etmiyorum...ama hersey insanlar icin...
gorusmek istememeniz gayet dogal ve gorusmeyin de...ama yargilamayin...
ben sanmiyorum ki o gencecik kiz memnun...vardir mutlaka bilmedigimiz bisey

Böyle iğrenç durumlarda alan la veren memnun diye toplum olarak sesimizi çıkarmayacak mıyız susup alkışlayalım isterseniz .

Kizlar aksam ev sahibiyle telefonda konuştuk evi onlara kiralamaktan vazgeçti.Rahatladik çok sukur

[QUOniyegulden_88, post: 47740068, member: 749701"]Böyle iğrenç durumlarda alan la veren memnun diye toplum olarak sesimizi çıkarmayacak mıyız susup alkışlayalım isterseniz .[/QUOTE]
Yaf niye isteyim...
Ama sesini sabah aksam doverek de cikartamazsin

Samimiyetsiz bulanlar olmuş konuyu oyleyse yorum yapmazsiniz olur biter.Konuyu bastan sona tam anlamıyla okumadiniz sanirim dedikodu değil bu maalesef gerçek çok yakin akrabaları bizim de çok yakin tanidigimiz oluyor o söyledi.Mahallede ne olaylar oldu.Kocasi bosadi kizi simdi eski k pederiyle ayni evde
cift olarak yasiyor.Ki kendisi zaten sikisinca Kocasina herşeyi itiraf etmiş.

Ev isi zaten yatti.Şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…