samimi olmak istemiyorum

yuh bu nedir ya.
cidden iğrenç ötesi mide bulandırıcı.
samimi olmayı bırak en başından itibaren selam verme daha iyi.
bula bula sizin apartmanı mı bulmuşlar.
şansa bak.

Resmen Müge Anlı da ki Nazmiye Çam cinayetinin konusu.

Gerçek maalesef k.peder eşinden de boşandı eski gelini yeni aşkıyla nikahsız oturuyorlar.

Evlerine gelen giden hiç yok.Kizin ailesi kızı reddetmiş zaten istemiyorlarmis.

yuh bu nedir ya.
cidden iğrenç ötesi mide bulandırıcı.
samimi olmayı bırak en başından itibaren selam verme daha iyi.
bula bula sizin apartmanı mı bulmuşlar.
şansa bak.
Sormayın ya bula bula bizim apartmanı bulmuşlar zaten bende ona uzuluyorum.Yoksa kendi pisliğinde bogulsun beni ilgilendirmez.

Evlerine gelen giden hiç yok.Kizin ailesi kızı reddetmiş zaten istemiyorlarmis.
Evinize gelirse açmayın kapıyı yolda sokaktada konuşmazsan anlar konuşmak istemediğini.Çocukta mı var.

kendinizden beklenmeyeni yapın kendinizi korumak için o insanı kırın arınamazsınız ve yaşadığı dengesizlikleri sizin yaşamınıza da mal eder.

Şok şok şok ! Ya bari başka şehre hatta mümkünse başka ülkeye o da yetmez başka galaksiye gidin .Milletin burnunun dibinde herkes biliyorken nasıl bir cesaret bu ya , kimsenin sizi bilmediği tanımadığı bir yere gidin bari . Rezillik diz boyu . Allahım sen koru . Olan o gariban sabi çocuğa oluyor, bunu nasıl kaldırır ilerde

Valla ben alt katın ev sahibine söylerdim, terbiyesiz ahlaksızlık dizboyu... Anlatırdım herşeyi.

Yaptığı şerefsizliğe katlanacak! Evi de kiralatmazdım.

Öyle birini kırmamak? Yüzüne tükürürdüm!

Bir de çocukları var yuh beee resmen k.p. ile çekirdek aile olmuş kusacağım şimdi. Allah müstehakını versin bu insanların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…