- 31 Ekim 2013
- 21.624
- 72.735
- 798
- 41
Ayyyy Nasıl ya Allahım dilimi ısırayım benim de kızım var Allah göstermesin Allah şaşırtmasınBiliyor bilmez mi zaten eski eşinin çocuğunun olma ihtimali sıfırmis.Kiz tecavüze de uğramamış kendi ağzıyla itiraf etmiş herşeyi herkese
yuh bu nedir ya.Eski kayınpederiyle beraber yasiciklar alt katkıda doğru okuyunuz kızlar valla biz de ilk duyduğumuz da şok olmuştuk.Cok yakın akrabaları bizim de çok yakın tanıdığımız o anlattı herşeyi zaten o olaylardan zamanın da mahalle ayağa kalkmıştı bilmeyen yok.
Yatakta görmedim ama eminiz hanfendi kendilerinin çok yakın akrabaları bizim cok yakın tanıdığımız olur o anlatti.Ne olaylar oldu eşi babasıyla kaç kere kavga etti.Karakolluk oldular.
Su anda eşiyle tabi ki de boşandılar.Kizin eski eşi ve kayınvalidesi beraber oturuyorlar.
Kayinpederide de eşinden boşandı.
Gerçek maalesef k.peder eşinden de boşandı eski gelini yeni aşkıyla nikahsız oturuyorlar.Kız kayınpederiyle mi evli şu an?
Kayınpederle mi oturacak aynı evde?
Onla mı yatıyor?
Anlamadım beynim sarsıldı resmen yahu.
Ben pek inanmadım.
Yani size değil. Bu hikayeyi anlatan arkadaşa.
Dedikodu yapıyorsa neden yalan konuşmasın?
Evlerine gelen giden hiç yok.Kizin ailesi kızı reddetmiş zaten istemiyorlarmis.Ben olsam asla görüşmem.
Ensest ilişkiye karşıyım.
Midesizlik buluyorum..
samimi olmaya çalışırsa da ıy pis derim.
Türkiyede yaşıyoruz. Çoktan adı çıkmıştır onun. İnsan içine çıkarmazlar ki.. çıkabiliyor mu sahi?
Sormayın ya bula bula bizim apartmanı bulmuşlar zaten bende ona uzuluyorum.Yoksa kendi pisliğinde bogulsun beni ilgilendirmez.yuh bu nedir ya.
cidden iğrenç ötesi mide bulandırıcı.
samimi olmayı bırak en başından itibaren selam verme daha iyi.
bula bula sizin apartmanı mı bulmuşlar.
şansa bak.
Evlerine gelen giden hiç yok.Kizin ailesi kızı reddetmiş zaten istemiyorlarmis.
Evinize gelirse açmayın kapıyı yolda sokaktada konuşmazsan anlar konuşmak istemediğini.Çocukta mı var.Evlerine gelen giden hiç yok.Kizin ailesi kızı reddetmiş zaten istemiyorlarmis.
Evet var 3 yaşında falan herhalde tam bilmiyorum.Evinize gelirse açmayın kapıyı yolda sokaktada konuşmazsan anlar konuşmak istemediğini.Çocukta mı var.
kendinizden beklenmeyeni yapın kendinizi korumak için o insanı kırın arınamazsınız ve yaşadığı dengesizlikleri sizin yaşamınıza da mal eder.Merhaba kızlar,ufak bi derdim var.
Alt katımıza kiracı taşınıcak taşınsın eyvallah ama tasınıcak insanlar pek hayırlı insanlar değil.
Kız eskiden mahalleden tanıdığım birisi.Fakat çok sorunlu bi çift diyemicem cunku midem almiyor.
Her neyse bu kız esi askerdeyken k.pederinden hamile kalmis birisi k.pederiyle su an dost hayati yasiyorlar.
Aile durumları baya karisik yani.
Neyse bu kiz bana eskiden tanisikligimiz olduğundan selam verir durur genelde görmezlikten gelirim.
Simdi alt katimiza tasinicak maglum yalnız kaldi.Benle samimi olmaya kalkisir bize gidip gelmeye kalkisir diye çok korkuyorum.Onunla samimi olmak istemiyorum insanları da kıramam ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?