Benimde aynı şekilde bir komşum vardı. üst katımızda otuyordu. eşi kayınvalidemin akrabasıydı, kadında akrabayız diye sürekli bana geliyordu. o zaman kızım daha bebekti ve hastaydı, maddi durumumuzda oldukça kötüydü, kadın her Allahın günü bendeydi,zar zor çocukla alışverişe giderim, balkondan izler, anında gelirdi. poşetinde kızı için x üzüm görmüş canı çekmiş senden almaya geldik, evde soğan bitti, patates bitti senden almaya geldim. çocuklar kahvaltı yapacak, fazla ekmeğin varmı, salça, şampuan, aklına gelebilecek herşey istiyordu. annem çay getirmişti bana gördü bizdeydi oda, bitene kadar beraber kullandık, kızım hastaydı zar zor uyuturdum, her seferinde o anı yakalayıp uyandırmayı başarırdı, sinirimden oturup çok ağladım. Eşime bu kadından rahatsız oluyorum dedikçe, sen soğuksun, kadın akraba sayıyor seni geliyor derdi.
2 yıl boyunca bir kere bile evine gitmedim. Beni görmesin diye köşe bucak kaçardım. ama yine başarılı olamıyordum. 2 yıl sonunda o evden taşındık, yeni taşındığım eve de geliyordu. zaten sorunlu bir evliliğim vardı. Boşandım. bir kaç kez telefon ile aradı. Hattımı değiştirdim de öyle kurtuldum kadından.