- 7 Haziran 2017
- 2.855
- 3.176
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ya tabii ki kotu niyetli değildir. Biz de arkadaş bulalım diye insanlara yaranmaya çalışmadık mı? Ama bunda bir şey var, o kadar soğuk davrandım yine de pesimize düştü hatta biz arkadaşımla yemek yerken çiğnediği sakızı çıkartıp tepsiye koymaya çalıştı ben de "Yani böyle şeyleri çok ortada yapmamak lazimdir" dedim. Anlamamıştır tabiBazı insanlar samimiyetin b.kunu çıkarıyor .. kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama fazlaca nezaketsiz. . Açık açık uyarmak gerek .. mikrop sevmiyorum de
Benim de burada isim vardı dedi ben de bizim de işimiz vardı dedim sadece.E sizi arıyorum dediğinde neden demediniz mi?
Belli. Ben olsam yüzüme hapşurduğunda terslerdim yanımıza gelemezdi böylece.Benim de burada isim vardı dedi ben de bizim de işimiz vardı dedim sadece.
Bir önceki konumda belki göreniniz olmuştur bende bir şey diyememe sorunu var ;(
Ya bu aslında samimiyet değil, ne diyim benim de kafa gitti en sonundaBence dert edilecek mevzu değil kuzum ya. Bak bende samimi davrandım
Ben hayatım boyunca kimseye yaranmaya çalışmadım :)Ya tabii ki kotu niyetli değildir. Biz de arkadaş bulalım diye insanlara yaranmaya çalışmadık mı? Ama bunda bir şey var, o kadar soğuk davrandım yine de pesimize düştü hatta biz arkadaşımla yemek yerken çiğnediği sakızı çıkartıp tepsiye koymaya çalıştı ben de "Yani böyle şeyleri çok ortada yapmamak lazimdir" dedim. Anlamamıştır tabi
Yok, birlikte çalıştığım arkadaşım söyledi aynısını ona da yapmış :-/Çok yaşa deseydiniz
Gelsin bir deneyin belki seversiniz.Bilerek yapmamıştır bence.
Ya iyi olmasına olabilir ona sözüm yok ama ilk izlenim de önemli sonuçta değil mi. Sonuçta küçük bebek değil, bazı şeyleri toplum içinde yapmaması gerektiğini bilmesi lazım. Hem bunları yaparsa okulda ortam yapamaz ki.Cok yalniz demek ki
Okula yeni geldiyseniz ortam yapmaya calisiyodur.
Bana sadece gorgusuz geldi ama belki iyi cocuktur
Sans verin
Dedim zaten anlamıyor. Ya tamam belki bende de hata var ama... Elimde değil zaten genel olarak takıntılı bir tipimişimiz var vs diyerek istemediğini belli edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?