Yazım hatasını duzellettiginiz için çok ama çok teşekkür ediyorum bende sizi düzelteyim konuyu çok yanlış anlamışsınız amacım bağlarımı koparmak değil ki sorduğum sorular bu yondede değil nasıl davranmam gerektiğini sordum müneccimlik birşey yok yani ortada üzülmeyinYalnız olmalı yanliz değil.Problemler çok ciddi değilse ,aşılamayacak bir durum yoksa ortada ,eş ailesiyle bağları koparmanin evliliği uzun vadede kötü etkiledigini dusunuyorum.Saygi çerçevesinde gorusulebilir.Muneccim değiliz meseleler nedir bilemiyoruz.
Mesafe her zaman iyidir ayrıca hayır demeyi bilmezseniz ilerde başınız çok ağrırKızlar eşimin yokluğunda bazı problemler yaşadık eşimin ailesiyle, ve şuanda hepsine karşı soğudum en zor zamanımda açık aradılar ve bulduklarını yüzüme vurdular şimdide hiçbirşey olmamış gibi arayıp soruyorlar bir gorumcem ben senin ablan gibiyim bana güven çözüm odakliyim sana karşı seni seviyorum kardeşim gibisin falan diyor ama hep kendi istekleri olsun ben hep onların yanında olayım istiyorlar yanlızlığı seviyorum hayır yanlız kalma diyorlar sürekli bir kontrol etme çabası sürekli aramalar falan sıkıyorlar gerçekten si, olsanız ne yapardınız
Yalniz kalmama karışıyorlar biyere gitmeme karışıyorlar ama bunu yaparken tatlı dille biz senin ablan gibiyiz diyerek yapıyolar psikolojimle oynuyorlarSınırlarınızı koruyamıyorsanız bağları koparmak en doğrusu.
Ben de yalnız kalmayı severim, birisi müdahale etse çok bozulurum.
Sorun zaten HAYIR diyememem bu üslupla konuşmadım hiç yüz buldularMesafe her zaman iyidir ayrıca hayır demeyi bilmezseniz ilerde başınız çok ağrır
Ayrıca siz kv nizle hergün gorusuyormusunuz benimki bir gün aramazsam trip atıyor altında sebep arıyorlar çok sıkıldım çoookSınırlarınızı koruyamıyorsanız bağları koparmak en doğrusu.
Ben de yalnız kalmayı severim, birisi müdahale etse çok bozulurum.
Psikoloji ile oynayacak ne var ki?Yalniz kalmama karışıyorlar biyere gitmeme karışıyorlar ama bunu yaparken tatlı dille biz senin ablan gibiyiz diyerek yapıyolar psikolojimle oynuyorlar
Yoook her gün nasıl görüşeyim?Ayrıca siz kv nizle hergün gorusuyormusunuz benimki bir gün aramazsam trip atıyor altında sebep arıyorlar çok sıkıldım çoook
Net bir şekilde hayır dersem edepsizin teki oluyorum gözlerinde ve hepsi birden cephe alıyorlar biraraya geldiğimizde surat yapıyorlar her şeyi onlar biliyor havalarındalar yalnız kalmak istiyorum biryerde rahat edemiyorum kalmak istemiyorum dediğimde bile sen öyle sanıyorsun aslında yalnızlık sana iyi gelmiyor diyorlar politik olmak istiyorum onlara karşı fikirlerimi önemsemiyorlar maalesef çok üzülüyorum herşeyimi eleştirmeye açıklar ve çok kırıcılarPsikoloji ile oynayacak ne var ki?
Hayatına karışmalarını istemiyorsan net bir şekilde hayır dersin. O kadar zır değil ki.
Yoook her gün nasıl görüşeyim?
Bir sürü işim gücüm var.
Yan komşumu bile 3,4 günde bir denk gelirsek görüyorum.
Kayınvalidemi çok severim ama haftada bir bile görüşemiyoruz. 2,3 haftada bir anca bir yemek ya da kahvaltıda görüşürüz o kadar.
Telefon ile eskiden çok konuşurduk şimdi ona da vaktim olmuyor. O ararsa müsaitsem konuşuruz değilsem başka zaman konuşuruz.
Çok yoğunum, benden bu kadar.
Işte benim iki çocuğum var ve ben ev hanımıyım onlara göre bir meşgalem olamaz ne isim olabilirki akşama kadar hayatımı onların fikirlerine göre yasamam gerek bu düşüncedeler ben çok küçük evlendim ve yıllar içinde çok taviz verdim onlara bu alışkanlıklarını kırmak istiyorum ama nasıl yapacağım inanın bilmiyorum bana bir yol gösterinPsikoloji ile oynayacak ne var ki?
Hayatına karışmalarını istemiyorsan net bir şekilde hayır dersin. O kadar zır değil ki.
Yoook her gün nasıl görüşeyim?
Bir sürü işim gücüm var.
Yan komşumu bile 3,4 günde bir denk gelirsek görüyorum.
Kayınvalidemi çok severim ama haftada bir bile görüşemiyoruz. 2,3 haftada bir anca bir yemek ya da kahvaltıda görüşürüz o kadar.
Telefon ile eskiden çok konuşurduk şimdi ona da vaktim olmuyor. O ararsa müsaitsem konuşuruz değilsem başka zaman konuşuruz.
Çok yoğunum, benden bu kadar.
Onlar kırıcıysa sen de kıracaksın, surat asıyorlarsa daha büyük surat asacaksın.Net bir şekilde hayır dersem edepsizin teki oluyorum gözlerinde ve hepsi birden cephe alıyorlar biraraya geldiğimizde surat yapıyorlar her şeyi onlar biliyor havalarındalar yalnız kalmak istiyorum biryerde rahat edemiyorum kalmak istemiyorum dediğimde bile sen öyle sanıyorsun aslında yalnızlık sana iyi gelmiyor diyorlar politik olmak istiyorum onlara karşı fikirlerimi önemsemiyorlar maalesef çok üzülüyorum herşeyimi eleştirmeye açıklar ve çok kırıcılar
İnsanlara mecburiyetin mi var anlamadım?Işte benim iki çocuğum var ve ben ev hanımıyım onlara göre bir meşgalem olamaz ne isim olabilirki akşama kadar hayatımı onların fikirlerine göre yasamam gerek bu düşüncedeler ben çok küçük evlendim ve yıllar içinde çok taviz verdim onlara bu alışkanlıklarını kırmak istiyorum ama nasıl yapacağım inanın bilmiyorum bana bir yol gösterin
Üzülmek de ne kelime bir ay içerisinde çöktüm resmen çok baskıcılar eşimin hatrıni sayıyorum sürekli benim adıma kararlar alıyorlar en basit örneği kaynanamın yan dairesi boşalmış beni geçirmeyi düşünüyormuş bana sormak falan yok fikrimide söyleyince kötü gelin oluyorum çok zorlar yani anlayacağınızOnlar kırıcıysa sen de kıracaksın, surat asıyorlarsa daha büyük surat asacaksın.
Onlar sana saygı duymuyorsa sen de duymayacaksın, bir laf ederse kendi yaptıklarını hatırlat.
İnsanlara mecburiyetin mi var anlamadım?
Seni bu kadar üzen insanlarla neden bağlarını koparmıyorsun?
Esimede pskolojik baskı uygularlar söyledikleri herşeye inandirirlar kaşının üstünde gözün var demeye gelmiyorlar yani onlar avukat gibiler basa çıkamıyorum çok yıprandım inanın çocuklarıma mecalim kalmıyor bazen. Onlardan birisi aradığında panik oluyorum ne diyeceğimi bilmiyorum konuşma bitince ağlıyorum neden söyleyemiyorum istediklerimi diyeÜzülmek de ne kelime bir ay içerisinde çöktüm resmen çok baskıcılar eşimin hatrıni sayıyorum sürekli benim adıma kararlar alıyorlar en basit örneği kaynanamın yan dairesi boşalmış beni geçirmeyi düşünüyormuş bana sormak falan yok fikrimide söyleyince kötü gelin oluyorum çok zorlar yani anlayacağınız
Üzgünüm ama zor olan sensin arkadaşım.Üzülmek de ne kelime bir ay içerisinde çöktüm resmen çok baskıcılar eşimin hatrıni sayıyorum sürekli benim adıma kararlar alıyorlar en basit örneği kaynanamın yan dairesi boşalmış beni geçirmeyi düşünüyormuş bana sormak falan yok fikrimide söyleyince kötü gelin oluyorum çok zorlar yani anlayacağınız
Ağlayarak bir yere varamazsın arkadaşım.Esimede pskolojik baskı uygularlar söyledikleri herşeye inandirirlar kaşının üstünde gözün var demeye gelmiyorlar yani onlar avukat gibiler basa çıkamıyorum çok yıprandım inanın çocuklarıma mecalim kalmıyor bazen. Onlardan birisi aradığında panik oluyorum ne diyeceğimi bilmiyorum konuşma bitince ağlıyorum neden söyleyemiyorum istediklerimi diye
Evet haklisiniz bundan sonra mesafeme mesafe katıcam sürekli müdahil olmalarından bıktım çünküÜzgünüm ama zor olan sensin arkadaşım.
Hani insan ana babasını kıramaz da ben mesela haksız da olsalar kendi ana babamı kıramazdım. Ama dışardaki insanı umursamam.
Kötü gelin olsan ne olacak sanki?
Evet kötüyüm dersin.
Ama neden demiyorsun anlamadım.
Ağlayarak bir yere varamazsın arkadaşım.
Eşine de sana yaptıklarını anlat.
Hak verirse süper.
Hak vermezse ona da tavrını koy.
Eee yani.Evet haklisiniz bundan sonra mesafeme mesafe katıcam sürekli müdahil olmalarından bıktım çünkü
Ah ne güzel yazmışsınız çok taviz verdim çook bundan sonra evet hiçbirşey olmamış gibi davranıyorum ama aslında birşey olduğunu mesafeyle göstermeye çalışıyorum eminim arkamdan neler konuşuyorlar ama konuşsunlarKendimden örnek vereyim eşimin ailesi aşırı derecede bencil dünya kendilerinin etrafında dönüyor sanıyorlar. Empati kelimesiyle yakından uzaktan alakaları yok. Bugüne kadar devamlı gerek alttan alttan laf sokmalar gerek arkamdan eşime söyleyip onu doldurmaya çalışmaları olsun. Hatta iyice abartıp yüzüme karşı ileri geri konuşmalar yaptılar. Artık son noktaya getirdiler ve daha fazla susup altta kalacak halim kalmadı. Bende yüzlerine karşı çat çat içimden geçenleri bir bir söyledim. Ama öyle güzel, öyle genel, öyle kırıcı olmadan söyledim ki o konu anında orda kapandı. Ağızlarını açıp tek kelime edemediler. Anlayışsız insanlara böyle davranmak gerekiyor. Aman büyüktür alttan alayım görmezden duymazdan geleyim diye sabredip içine atıyorsun daha çok üstüne gelip haddini aşıyorlar. Yemin ederim sinirden gece 4 e kadar uyuyamadım söyledikleri kafamda dönüp durdu. Bundan sonra böyle eski saf her şeye susan sallamayan kadın yok. Kim haddini sınırını bilmiyorsa ağzıma geleni bende söylerim kimse için canımı sıkmayacağım. Tek tavsiyem sende içinde tutma güzel bir dille içinden gelenleri söyle gerekirse sınır çiz herkes haddini bilsin. İçinde tutup ağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?