• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samimiyetsiz insanlar!

Smile286

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
128
83
48
32
Abimin eşi ve eşinin ailesiyle aynı ortamda dahi olmak istemiyorum. Yanımızda Çok yakın oldukları insanların yüzüne gülüp arkasından olan lafı yapan karakterde bir insanlar. Bunu gördüğümden beri aramdaki samimiyet hissi de azaldı. Hiç bir hareketleri samimi gelmiyor yapmacık geliyor. Artık herşey gözüme batmaya başladı inanır mısınız. Her lafın altında birsey aramaya başladım ve bu artık beni çok yoruyor kendi kendimi üzüyorum. Mideme vuruyor. Kendi stresimi anneme yansıtıp onu da üzüyorum. Neden Bu kadar takıntılı oldum bilmiyorum ya. Onları sevmiyorum ama aynı ortamda olmak zorundayım nasıl bir tutum sergilemem gerekiyor.

Ne oldu ki size ya da kardesinize zarar veren bir olay mi yaşandı öyleyse sevmemeniz normal ama yapacak da birşey yok.gorusurler annenlerle ve sen de gorusmus olursun.

Ben bir gün söyledim ...

Benim yanımda benimle onu konuşan ; onun yanında da onunla beni konuşuyordur diye .

Bozuldular evet ama .. iyi oldu .

En azından bir daha o samimiyetsiz duruşlarına şahit olmadım

Ne oldu ki size ya da kardesinize zarar veren bir olay mi yaşandı öyleyse sevmemeniz normal ama yapacak da birşey yok.gorusurler annenlerle ve sen de gorusmus olursun.
Abimin eşi çok çocukça 94 doğumlu bazen olduk olmadık yerde çocukça davranıyor tutturmuş bir görümceler böyle görümceler Söyle.. dediği Herşey gözüme batıyor Bir de evliliklerinde annesi çok söz hakkı sahibi ve abim bunun farkında ama hiçbir şey yapamıyor. Böyle ben Napıyım aynısını oda yapıyor çocuk gibi geliyor ya inanır mısınız. Annemi oğlunu alıp giderim die tehdit eder gibi oldu annemde gidin o zaman dedi. ama şimdi hiç birsey yokmuş gibiler iyiymiş gibi görünmekten sıkıldım. Merhaba naberden ötesi yok bende ama Herşeyi gözüme batıyor. Gülerek inceden sokuyor hep lafı.

Abimin eşi çok çocukça 94 doğumlu bazen olduk olmadık yerde çocukça davranıyor tutturmuş bir görümceler böyle görümceler Söyle.. dediği Herşey gözüme batıyor Bir de evliliklerinde annesi çok söz hakkı sahibi ve abim bunun farkında ama hiçbir şey yapamıyor. Böyle ben Napıyım aynısını oda yapıyor çocuk gibi geliyor ya inanır mısınız. Annemi oğlunu alıp giderim die tehdit eder gibi oldu annemde gidin o zaman dedi. ama şimdi hiç birsey yokmuş gibiler iyiymiş gibi görünmekten sıkıldım. Merhaba naberden ötesi yok bende ama Herşeyi gözüme batıyor. Gülerek inceden sokuyor hep lafı.
Pek de yapabileceğiniz birşey yok bence.abiniz evli artık.siz abinizin huzuru için sıkıntı çıkarmayın.mesafeli durun yeter

Back
X