Kesinlikle Tresemme Smooth and Silky şampuan! Tam dediğiniz gibi saçlar çok kolay taranıyor. Çok pahalı da değil bu şampuan 900 ml lik şişesi 20 tl filan. Eğer parfümerilerde bulamazsanız kuaförsepeti diye bir yerde hem de bir alana 1 bedava olarak satılıyor.
Arkadaşlar daha önce elidor kullanıyordum 6 sene kadar gayette memnundum..
2si bir arada olanından kullanıyordum fakat yeni çıkanlar sadece şampuan olarak değişmişler ve saçıma iyi gelmedi.. Ayrıca krem de kullanmak istemiyorum saçı döküyor ve sırtta sivilce yapıyor..
Ani bir kararla Bioblas aldım... Sonuç hüsrannn saçımı açamadım açayım derken bir sürüde döküldü..
Şimdi yeni saçıma iyi gelebilcek bir şampuan arıyorum lütfen yadımcı olun..
Saçım ince telli zayıff artık yıpransın istemiyorum yeterince zayıf zaten..
Yumuşacık kolay taranan bir şampuan arıyorum tavsiye edermisiniz şampuan..boshayallersmile
bu şampuanın içinde dimethicone ya da ona benzer -amodimethicone gibi- bişey var mı içindekiler kısmına bi bakabilir misin rica etsem? ben de şampuan arıyorum da.. silikonsuz bişey seçmek istiyorum açıkçası.. yoksa bi de onu deniycem =)
evet canım maalesef sivilce yaptığı doğrubi uzmandan dinlemiştim tv de. ben saçımı kremleyip yıkadıktan sonra tekrar yıkıyorum sırtımı. bu şekilde kurtuldum o sorundan. ömceden en son kremi sürerdim
var ya benimde saçlarım boyalı bu yüzden loreal boyalı saçlar için kullanıodum daha beter yaptı sonra dediler ki rejoice kullan kullandım o kadar kepek yaptı ki anlatamam sonra tekrar blendax a geçtim bi daha asla değiştirmem canım blendaxım benimbayanssulusmileSaçlarım boyadan ve bioblastan sonra kazık gibi oldu
nasıl açıcam
hedensholders annem kullanıyodu ondan da denesemmi..
var ya benimde saçlarım boyalı bu yüzden loreal boyalı saçlar için kullanıodum daha beter yaptı sonra dediler ki rejoice kullan kullandım o kadar kepek yaptı ki anlatamam sonra tekrar blendax a geçtim bi daha asla değiştirmem canım blendaxım benimbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?