Şampuan ve Saç Kremleri Sampuan denemesi

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
Arkadaslar dun hayvanlar uzerinde test yapmayan, dogal bir sampuan aldim. Icine daha once aldigim sac dokulmesi icin olan sivi vitamini karistirmak istiyorum. Bu yaptigim dogru mu deneyen var mi?

Yine de yapicam ama goruslerinizi almak istedim.

Arkadaslar dun hayvanlar uzerinde test yapmayan, dogal bir sampuan aldim. Icine daha once aldigim sac dokulmesi icin olan sivi vitamini karistirmak istiyorum. Bu yaptigim dogru mu deneyen var mi?

Yine de yapicam ama goruslerinizi almak istedim.

sıvı vitamin derken hangisi A vitamini B, E bir sürü vitamin var ve eczanelerde satılan vitaminlerden mi? bilmeden yorum yapamayız.

ben yapmadım,
fakat su sampuan markasını mesajdan paylasırsan memnun olurum, bu gidisle sabun kullancam hep

Canim yazarim ozelden de Turkiye de oldugunu sanmiyorum. Ozelden daha cok ne icin oldugunu yazsan belki onerecegim olabilir.

sıvı vitamin derken hangisi A vitamini B, E bir sürü vitamin var ve eczanelerde satılan vitaminlerden mi? bilmeden yorum yapamayız.

Baktim bunlar varmis;

Ginseng extract: Pro-vitamin B5 and Vitamins A, B3, B7, E, F, H, H1;

Canim yazarim ozelden de Turkiye de oldugunu sanmiyorum. Ozelden daha cok ne icin oldugunu yazsan belki onerecegim olabilir.

Baktim bunlar varmis;

Ginseng extract: Pro-vitamin B5 and Vitamins A, B3, B7, E, F, H, H1;

anladığım kadarıyla gınseng extract aldınız ve içeriğinde Pro-vitamin B5 and Vitamins A, B3, B7, E, F, H, H1 var. saç için faydalı olan tüm vitaminler mevcut ama hepsi ayno anda şampuana eklendiğinde ağır olabilir.

Bu vitamini alali bir sene oldu. Usengecligimden kullanmadim. :26:Katmak zorundayim artik ama dikkate alicam soyledigini. Tesekkur ederim.

Bu vitamini alali bir sene oldu. Usengecligimden kullanmadim. :26:Katmak zorundayim artik ama dikkate alicam soyledigini. Tesekkur ederim.

rica ederim son kullanma tarihine bakmadan kullanma ya da şampuanı bitirebileceğin tarihe kadar eklemiş olduğun vitaminlerin tarihi geçer mi dikkat et.

Dun yikadim. Dun sampuanim nasil olduysa dusmus ve kapagi kirilmis, zaten sulu oldugu icin baska bir sampuanin icine kattim. Bir seyler demek icin daha erken ama ters bir tepki de goremedim. Saclarim simdilik kuru ve frizzy gorunuyor. Sampuan bitene kadar deneyimlerimi yazicam.

Saclarimi iki gun once kirmiziya boyadim . Sampuan asiri kuruttugu icin, icine birde conditioner ekledim. Icine maddeler eklene eklene bu sampuan galiba hic bitmeyecek. Simdilik memnunum ama tabi yine konusmak icin erken. Degisiklik oldugu zaman yine yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…