Doğuma Hazırlık Şampuan deterjan önerisine cok ihtiyacım var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebrunak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
126
31
18
gunaydın arkadaşlar bebıslerınızın banyosu bakımı ıcın hangi markaları aldınız?dalin,bubchen,chicco ,unıbaby he bire mustela ve sebamed var..okdr kararsızım ki birinin şampuanını alsam diğerinin yağını alıyorum en son hepsini bıraktım almadım hiçbirşey basım ağrıdı resmen bu kararsızlık öldürecek beni :KK61:bıde deterjan olarak dalin alasım var sizce?

ilk ay sadece su ile yıkayanlar var. bende öyle yapmayı düşünüyorum şampuan filan da değdirmeyi düşünmüyorum. sonrasında da ph ı uygun doğal bir sabun la yıkarım diye düşündüm. bir de alman markası varmış bünchen diye o da aklımda ama emin değilim. ne kadar az ürün o kadar iyi bence

Kızıma Mustela kullanıyorum, inş.Allah sağlıkla nasip ederse kardeşine de aynı markayı kullanacağız :)

Ucuncu cocugum ikisinde dalin kullandim bu bebegimede dalin aldim

gunaydın arkadaşlar bebıslerınızın banyosu bakımı ıcın hangi markaları aldınız?dalin,bubchen,chicco ,unıbaby he bire mustela ve sebamed var..okdr kararsızım ki birinin şampuanını alsam diğerinin yağını alıyorum en son hepsini bıraktım almadım hiçbirşey basım ağrıdı resmen bu kararsızlık öldürecek beni :KK61:bıde deterjan olarak dalin alasım var sizce?

en iyisi sebamed diyorlar ama bende bilmiyorum ne almak gerekli

Yanı annem benı hep chiccoyla yıkamış yurtdışında yaşarken bı marka o varmış Güvenilir bende öyle yapmak istiyorum ama bilemedim offf kafam cok Karışık zaten haftada 1 şampuan kullanın diğer zamanlarda su ile yıkayın sadece diyorlar tabi bu ilk zamanlar için

ben oğlumu sebamedle büyüttüm. Aklımda mustela ya da sebamed vardı. Oğlum 5 yaşına girecek daha yeni dalin unibaby e geçtik. Tekrar hamileyim ABD ürünü getirtiyorum şimdi fırsatımız varken.

Deterjanda sabuntozları ve sıvı dalin kullandım. Sabuntozları topak topak kalabiliyor. Sıvı deterjanlar o açıdan eşit dağılıyor. Battaniyelere de sabun tozu kullnıca sertleşiyor. Sadece battaniyeleri için dalin yumuşatıcı kullanmıştım. Karar sizin tabi

Sanırım bende Sıvı Dalin deterjan ve yumuaştıcısını kullanıcam şimdi bu toz olanlar Yada kalıp sabun alıp rendeleyenlerin işi daha zormuş artık kalabiliyor çift durulama fılan Sıvı olan bana da mantıklı geliyor

Bebeğin tüm bakım ürünlerini sebamed ten aldım. Çamaşır deterjanını da ben hazırladım.

Bubchen yeni dogan sabun vs cok guzel. Ben hep ondan kullandim. Bebe yagida cok guzel..

Dalin pek onermem lekeleri cikarmiyor. Daha zararsizi var.dalan sabun tozu. Lekeleri iyi cikiyor pek kokusu yok ve kalinti birakmiyor.

Bebeğin bakım ürünlerini mustela set olarak aldım.
Kokusu çok da hoşuma gitmedi ama, çevremde herkesin kullandığı, memnun olduğu marka, o sebeple bitene kadar kullanacağım.
Dalin sıvı deterjanı tavsiye ederim, evin içi misler gibi kokuyor, rengi akmış tulumu bile 2.ye yıkadığımda eski haline döndürdü.
Hem yıkanırken baktığımda köpük köpük olmuyor, bu da içime daha fazla sindi.
Sabun tozu yeni makinalara uygun olmadığından ilerleyen zamanda tıkanma vs gibi arızalar çıkarıyor.
Biberon ve diğer malzemeler için friendly aldım, ondan da memnunum.

ben dalin aldım şampuanı sabunu pudrası pişik kremi bi çanta şeklinde içinde hepsi var diğerlerinin fiyatları çok uçuk geldi sanki ticarete dökmüşler işi gibi bizide hep dalinle yıkamışlar alerji yapmadığı sürece dalinle devam etmeyi düşünüyorum deterjan olarakta baby&me aldım biberon temizleyicisinden yumuşatıcı deterjan leke çıkarıcı filan çamaşırlarını yıkadım bebek kokusu olmadı ama yumuşacıktı sertleşmede olmadı çok hafif bi deterjan gibi geldi kullananlarda leke çıkarmadığını söylüyorlar o yüzden alacak olanlar leke çıkarıcısınıda almalı

Back
X