Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan sorunsalı

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.047
333
İstanbul
Sürekli kullandığım özel bi şampuan yok. Saçlarım dalgalı olmasına rağmen banyodan sonra sadece saç uçlarımda hafif bi dalga oluyor.
Saçımda herhangi bi kesim ( katlı kesim vs.) yok. Daha önceden dove'un bakım kremini kullanmıştım, hiç değilse saça bi yogun dalgalı görünümü veriyordu. Onu bulamıyorum, fakat saçımın normal dalgalı olduğunu göstermek istiyorum

Durum çok normal değil biliyorum ama
Derdimi anlatmaya çalıştım
umarım yardımcı olabilirsiniz

canım saçlarının banyodan sonra şekil değiştirmesi normal değil mi??
banyoda kabaran saçları sonra ya düzleştirirriz yada öle kabarık kalır?
senin yapabiliceğin bişey yokki sonra mecburen kabarıcak

birde nedir bu saçlardan çektiğimiz.bende de bir saç problemi dir gidiyo yaa.kabarıyo dediğin gibi kepek var zaten uçları kırık e düzleştirmesen bu sefer kabarık duruyo düzleştirince kırılıyo.hergün fön çktiremiyosun.iğrenç kısacası.erkeklerin oh ne güzel şampuanla sabunla çık

sorun kabarık olması değil ki saçımın zaten olan dalgalarını ön plana çıkarmak istiyorum ah bi anlatabilsem derdimi

evet yani kabarıp dümdüz bi model alıyo saçım ve ben bu işten hiç hoşlanmıyorum ve şampuan, krem önerisi lazım illa vardır bunun bi çözümü

allahın belası saçlara çözüm bende çok aradım ama pek yok maalesef cnm...dediğin gibi anca dalgalı saç modeli veren bir şampuan onuda netten bi bak istersen

saç köpüğü kullan maşa yap ya da düzleştir. doğal görünm mü vermek istiyorsun tam da anlayamadm ama bakım kremleri kullanma saça zarar veriyor. içinde kremi olmayan bir şampuan kullan ve banyo sonraları mavisu dedikleri 2li karışımdan sık. bi de bunu dene derim

evet yani maşa da bi çözüm fakat herzaman onunla uraşılmaz ve çok yapmacık bi görünüm veriyor :/

evet yani maşa da bi çözüm fakat herzaman onunla uraşılmaz ve çok yapmacık bi görünüm veriyor :/

ben bu ara saçlarımı dinlerdiğimden elektrikli aletler kullanmıyorum ve bugidi ile sarıyorum. köküne kadar değil sadece uç kısımlarına. çünkü çok kısalıyor kökten yapınca

canım elidorun belirgin bukleler serisi var
şampuan krem ve durulanmyan kremden oluşuyor ben kkullanıyorum
süper bişi
yeşil renkte olanı

Su mavisu dediginiz nasıl bir sey ya :)

böyle bir şey canım. kullanmadan önce çalkalıyorsun ve 5-6 fıs fıs yapıyorsun dipler hariç daha çok saçın karışık yerlerine. bildiğim bi marka yok aldım öyle. moru pembesi flanda var

Mavisu dedigimiz sey direkt silikon. Saclara anlik parlaklik verir ama sacinda birikir de birikir en son sac dogal hacmini yitirir.
Neyse konumuza gelince benim de saclarimda ne oldugu belirsiz sacmasapan bir dalga var. Bir kere dalgali saci sac kurutma makinesiyle kuruttugun an tiftik tiftik oluyor. Uzerine yattigin an direkt duzeliyor, yattigin yone gore sekil aliyor. Asla tokayla filan toplayamazsin cunku iz kalir. En guzel yontem banyodan sonra elinize biraz sac kopugu birazda durulanmayan sac bakim kremini alin. Sacinizi kalin uclu tarakla tarayin. Krem ve kopugu saclari alttan tutarak sıkın ve sekil verin. Her seferinde buyuk tutamlar alin. Bunu yaptiktan sonra kuru bir havluyla tekrar alttan tutup avucunuzda sıka sıka nemini alin. Asla fon makinesi kullanmayin ve kuruyana kadar uzerine yatmayin. Tabi gece yatinca sabah yine tepende garip bir hal alir o ayri konu.

ben mavi suyu saç kremi kullanmamak için aldım parlaklık için değil kolay taramak için yani bilemiyorum sizin dediklerinizide hiç araştırmadım

ben mavi suyu saç kremi kullanmamak için aldım parlaklık için değil kolay taramak için yani bilemiyorum sizin dediklerinizide hiç araştırmadım

cone, methicone, siloxane bunlarla biten içeriklerin hepsi silikon ve mutlaka sizin kullandığınız üründe de birkaç tane vardır. Krem gibi şeylerde de kullanılır. Mesela el kremi sürerken elinizdeki kayganlık hisside silikondan kaynaklanıyor. Bu ürün saçlarda birikir ve özellikle uçlarda kuruluk yapar. Kötü etkilerini sürdüğünüzde değil zaman geçtikce farkedersiniz.

içeriğinde bu kelimeleri bulamadım... o zaman sizce ne kullanmalıyım? kuaförler saç kremi kullanmayın diyor. sizinde dediğiniz gibi kremde bile oluyor.o zaman saç kreminde ya da kremli şampuanda da var belki bunda zarar etkisi saç kreminden daha azdır... meşhur sinemaki kürü tarifi veren kuaför japongülü arkdaşımızda mavisuyu kullanabilirsiniz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…