- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
Benim saclarım aslında çok seyrek degildi ben bilinçsizce boyalara katılan solusyonu açıcı olarak kullanmistim 2 sene once . Normalde diplre surulmuyo ama ben galiba biraz ölçüyü aştım aradan ilk baslarda bisey olmadı ama sonradan agzimin payini aldım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum >_<
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bikac sorum olacak bunu ozelden sormak daha mantıklı geldi ama seni arkadas olarak ekleyemeyince mesaji da gondremedim =-( oncelikle sen ne zamandir dkhapi olayini uyguluyosun ve sonuctan ne derece memnunsun, sacta cansizlik ve kepek vs. Sorunlar olusturuyo mu? Birde bana onerebilecegin bi marka var mı? Bunların iki farklı çeşiti oluyomus ya ondan sordum ve sen daha deneyimlisin :))
kızlar benim saçlarım doğumdan sonra matlaştı döküldü vs şimdi yeni yeni durdu ama cansız mat fare kuyruğu gibi bakım konusunda aştım bemiksler vitaminler bitkisel yağlarda uzman oldum bir aktar açacak kadar malzemem varama bu doğum kontrol hapı mantıklı geldi deneyecem ne olursa olsun gözden çıkaramayacak bi saçım yok nihayetinde kötü bişi olursa kazıtır öle gezerim daha önce yapmışlığım çok şimdiiik bu doğum kontrol hapından bi kutu alıp eziyim içine katıyımmı kulananlaaar :))
Ben güneş balyajlarımı o oksidan solüsyon ile yapıyorum canım hiç sorun yaşamadım, diplere sürülmeme gibi bir kaidesi yok ama sen uygulamada bir hata yaptın galiba
Ben uzun zaman önce kullandım şu an kullanmıyorum yeniden başlamayı düşünüyorum tabii hatta hazırladım bile.Uzatmasına uzattı o dönem evet, dökülme sorunum yoktu daha sonrasında da dökülme yaşamadım, bende ekstra dolgunluk sağlamadı yeni saçlar çıkartmadı yeni saç çıkışını sığır iliği kürü ile sağladım. En iyi markanın jasmin midir nedir o olduğunu söylüyor hatunlar.Bende kepek yaptı, ve işin ilginç yanı benim kepek sorunum hiç olmaz ama o ara ben Nude ile denemiştim ondan kaynaklı da olabilir yarın denediğimde sonucu sana bildiririm yine kepek yaptı mı yapmadı mı...
Sen milleti dinleme bir kutu çok fazla büyük şampuana 7-8 yeter bence fazlası kafa derisini tahriş edebilir...
slm canım benımde saçlarım aynı senin gibiydi ben kedi kuyruğu demiştim sen fare demişsin
rahatlıkla kullanabilirsin bak benim kedi kuyruğum bir ayda ne hale geldi ama sana tavsiyem hemen durulama saçında 2-3 dk beklet Eki Görüntüle 1121163
teşekkür ederim yardımın için deneyecem kepek yaptı demişsin ya bende zaten kepek var sedef hastasıyım no problem yaniuzatsın da yeter
İşin çok zor sedef sıkıntılı, yalnız kötü etki yapmasın kullanınca?
sıkıntılı evet ama 19 yıldır benle alıştım faydası olur zararı olmaz öylede arsız bişi bu ya :))) yıllardır neler denedim vs hiç bişi olmuyo
Peki o halde, kullanınca deneyimlerini paylaşırsan seviniriz
tabi resim atamam belki eşim kıskanık yapar :)))(burdaki üyelerin çoğunun erkek olduğunu düşünüyo) ama gelişmeleri an be an paylaşıcam
Şampuana hepsini eklemeyin yalnız abartmanın gereği yok, 3-4 tane ezip koyun yeter... Ben denedim, o şampuanla 3 kere yıkamama rağmen gerçekten uzadı ve bebek saçlar çıkmaya başladı...
slm canım benımde saçlarım aynı senin gibiydi ben kedi kuyruğu demiştim sen fare demişsin
rahatlıkla kullanabilirsin bak benim kedi kuyruğum bir ayda ne hale geldi ama sana tavsiyem hemen durulama saçında 2-3 dk beklet Eki Görüntüle 1121163
kusura bakmayın lütfen size de sormak istiyorum benimde saclarım döküle döküle cok seyreklesti çok sey denedim bunuda deniyeyim bari eksik kalmasın sizde gercektende gözle görülür bi gürlesme söz konusu oldumu acaba banada olurmu suan saclarınız ne durumda memnunmusunuz hala cevap verirseniz cok mutlu olurum cünkü henüz 19 yasında kel olmak istemiyorumm
canım kesinlikle gözle görülür bi şekilde gürleşme ve canlanma oldu.
dökülmeler bitti yeni yeni saçlarım çıkmaya başladı
cook coook tesekür ederim mutlaka denicem size cook dua edicem cok saolun cevap verdiğiniz için :)
Benmi yanlis anlamisimneyse ya hap uygulamak kafi gelir heralde once onu bi deniyiim
rica ederim canım ne demek Allah razı olsun
lütfen kusura bakmayın sizi yine rahatsız ediyorum daha öncede size sormusustum bende sampuanımın içine dogum kontrol hapı karıstırdım dehe bi hafta oldu kullanalı ama hiç dökülmöesinde bi azalma farkedemedim acaba sizin dökülmeniz nezaman sonra döküldü yeni saç olusumunuz nezaman basladı
Canım estağfurullah ne rahatsızlığı.
Yaklaşık bir ay sonra azaldı cnm ama yanı sıra argan yağı bakımıda yaptım onunda etkisi olmuştur eminim.
Birde ben 2 kez uyguluyorum her duşta ilk normal yıkayıp duruluyorum saçımı arındırıyorum
2.sinde ise köpürtüm 2-3 dk bekleyip duruluyorum.
ben hergün yıkıyorum ve 3 kere flan köpükleyip 10 dakika filan bekletiyorum zaten ama halada işe yaramadı acaba siz hangi sampuanla kullandınız ben eczacının önerisiyle dalin bebek sampuanını kullanıyorum saclarınızın gürlestiğini ne zaman acaba farkettiniz
bu arada ben cok tesekür ederim cok saolun sizi rahatsız ediyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?