• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Şampuana su katıyor musunuz ?

Şampuana su katıyor musunuz

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 10 100,0%

• Ankete Katılan
    10

happylove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
774
304
23
Bi arkadaşımla konuşurken bana şampuanın kıvamının çok yoğun olduğunu bu yüzden su ile seyrelterek kullandığını söylemişti bana mantıklı geldi.. Şu an restorex kullanıyorum ve kullananlar bilir onun da yapısı çok yoğun.. Siz şampuana su katıyor musunuz

Hiç öyle bişi yapmadım açıkcası :KK53:

Şişeye su koymak doğru olmaz. Suda bir bakteri varsa şişede ürer. Ama elinize koyduğunuz bir miktar şampuanı suyla seyreltip sonra saçınıza uygulayabilirsiniz.

Ben genellikle avucuma döktüğüm şampuanın üzerine biraz su ilave edip öyle saçlarımı yıkıyorum . Dolu şampuan şişesine su eklemek aklıma gelmemişti .

Şişeye su koymak doğru olmaz. Suda bir bakteri varsa şişede ürer. Ama elinize koyduğunuz bir miktar şampuanı suyla seyreltip sonra saçınıza uygulayabilirsiniz.
Ben genellikle avucuma döktüğüm şampuanın üzerine biraz su ilave edip öyle saçlarımı yıkıyorum . Dolu şampuan şişesine su eklemek aklıma gelmemişti .
bir kaç kere bu yöntemi denedim ama şampuan saçımda bu şekilde daha az köpürdü temizlenmemiş hissi yarattı bende o yüzden böyle bi yöntem düşündüm

Cam terebentin yagi ekle
hem saca yararli
hem sampuanin kimyasal etkilerini azaltiyor
hem sampuani inceltiyor...

Back
X