canım verdiğim linke tıkla kocaman arama motoru var işte oraya yazıyorsun her şampuan çıkmıyo ondan olabilir ve ingilizcesini yazmak gerek :)Canım konu çok ilgimi çekti ama sitede aradıgım şampuanı bulamadım veya ben yanlış bişey yaptım, nasıl arama yapıyoruz açıklar mısııın :)
canım o saçı kurutuyor ve sertleştiriyor diye duydum temizlemekten başka bir faydası yok şampuanların içinde yumuşatıcı özellikler filan var bırakılırmı hiç şampuan bu devirdekuzum no shampoo diye bir akım varmış şampuansız yıkıyorsun kir akıyormuş saçtan
araştırıyorum hayla fakat bu iyi gibi http://www.ewg.org/skindeep/product...oisture_Kick_Shampoo,_for_Normal_to_Dry_Hair/ türkçesini bulamadım :) kendinde bakıp karar verebilirsin içeriklerine göreYaa şimdi en tehlikesiz sampuan markası hangisi oluyor?
şampuanın içine çam terebentin katarsan şampuanın ph dengesi bozulacağından saç derisininde ph dengesi bozulur başka yağlarla karıştırıp banyodan önce biraz bekletirsen daha etkili olur :) tresanı denemedim fakat doğal şampuan olduğundan saçı sertleştirebilir blogların yorumuna bakmakta fayda var :)Kızlar benim saçlarım çok dökülüo içine çak terebentin katıp tresana başlamak istiorum tresan nasıl peki ?
Sanırım bunu türkiye de bulamayız internetten falan söylemek gerekir bilmiyorum tam markası hangisi bir de ben onarıcı bakım kullansam da saçlarım hemen yağlanıyor, tararken dökülüp kırılıyor. Hiç işe yaramıyorlar sanki.araştırıyorum hayla fakat bu iyi gibi http://www.ewg.org/skindeep/product/463947/Schwarzkopf_Professional_Bonacure_Hairtherapy_Moisture_Kick_Shampoo,_for_Normal_to_Dry_Hair/ türkçesini bulamadım :) kendinde bakıp karar verebilirsin içeriklerine göre
şampuanlar saçı onarmaz zaten onarıcılar genellikle kuru saçlara özel olduğundan saçını daha çabuk yağlandırmış olabilir markası schwarzkopf fakat tam adını bilmiyorum türkiyedede yok sanırsam :)Sanırım bunu türkiye de bulamayız internetten falan söylemek gerekir bilmiyorum tam markası hangisi bir de ben onarıcı bakım kullansam da saçlarım hemen yağlanıyor, tararken dökülüp kırılıyor. Hiç işe yaramıyorlar sanki.
canım sürekli değilde ayda 1 falan 2 haftada 1 vscanım o saçı kurutuyor ve sertleştiriyor diye duydum temizlemekten başka bir faydası yok şampuanların içinde yumuşatıcı özellikler filan var bırakılırmı hiç şampuan bu devirde
haha önemli değil birçok kişiye iyi geldiyse dene bir o zaman :)Cevapladığın için çok saol 1 senedir pko seboroik dermatitten durmayan dökülmem var çaresizlikten naapacagımı şaşırdm biçok kisiye iyi geldigini duyunca umutlandım
en zararsız şampuanları topluyorum şuan bir başka konuda liste halinde yazıcam canım :)süper bir konu olmuş :) canım siteyi kullanamadım döve saç dökülmesi için şampuan nasıl acaba ben onu kullanıyorum. en zararsızını bulursan bize de haber ver hep beraber kullanalım büyük sevaba girersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?