Samsun bebek tedavisi

Atanamayansaglikci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
14
3
1
32
Arkadaşlar merhaba 2 buçuk yıllık evliyim 2 senedir ilaç tedavisiyle gebelik gelişmedi hiç herşey normal şimdi doktorumu degistirip samsun büyük anadoku hastanesi Halil İbrahim dinler beye gidicem yardımcı olacak olan vatmi

Geçen hafta gittim Samsun Medical Park Hastanesi'ne çok ilgiliydiler.Memnun kaldım inşallah neticesi de güzel olur

Hangi doktora gidiyordunuz. Ben 19 Mayıs tıp fakültesinde Davut Güven’ e gittim memnun kaldım. Tabii kişinin beklentisine göre değişiyor. Ben en çok güler yüz ve pozitifliği bakıyorum onu da Davut hocada buldum.

Hangi doktora gidiyordunuz. Ben 19 Mayıs tıp fakültesinde Davut Güven’ e gittim memnun kaldım. Tabii kişinin beklentisine göre değişiyor. Ben en çok güler yüz ve pozitifliği bakıyorum onu da Davut hocada buldum.
Siz oradaki tedavi sonucu mu hamile kaldınız? Kaçıncı denemenizdi?Aslında ben de her iki doktor arasında kaldım hayırlısı bakalım çıktık bir yola...

Siz oradaki tedavi sonucu mu hamile kaldınız? Kaçıncı denemenizdi?Aslında ben de her iki doktor arasında kaldım hayırlısı bakalım çıktık bir yola...
Aynen ben Davut hocayla başladım ilk denemede hamile kaldım ben öneriyorum evet bi özel değil ama Davut hoca çok pozitif bir adam aradıgınızda mesaj yazdığınızda anında ilgileniyor bütün sorularınızı cevaplıyor. Tabii bu benim görüşüm. Çok şükür ilk denemede oldu. Darısı basınıza inşallah❤️❤️

Aynen ben Davut hocayla başladım ilk denemede hamile kaldım ben öneriyorum evet bi özel değil ama Davut hoca çok pozitif bir adam aradıgınızda mesaj yazdığınızda anında ilgileniyor bütün sorularınızı cevaplıyor. Tabii bu benim görüşüm. Çok şükür ilk denemede oldu. Darısı basınıza inşallah❤❤
Hay ağzınız bal yesin❤️ inşallah Rabb'im en yakın zamanda bize de nasip eder..Benim de ilk denemem olacak..Nasip hayırlısı olsun...Size de Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin..Benimki sebepsiz sizin sorun neydi?

Hay ağzınız bal yesin❤️ inşallah Rabb'im en yakın zamanda bize de nasip eder..Benim de ilk denemem olacak..Nasip hayırlısı olsun...Size de Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin..Benimki sebepsiz sizin sorun neydi?
İnşallah canım benim hayırlısıyla hamile kalırsın ❤️ Sen tedaviye başlamadan yemene içmene dikkat et eşinle gazlı içecekler vs içme bol su iç karı koca birbirinize hep moral verin, Allah’ın izniyle ilk denemede olur ❤️
Biz eşim için tedaviye başladık, sperm azlığı ve kalıtesızlıgı vardı hatta ilk gittiğimiz (çok özür dilerim) dengesiz doktor tüp bebekle bile zor demişti. Çok şükür yüzümüz güldü. Tabii hamilelik nasıl gider bilmiyorum ama hamile kalabıldıgımı görmek bile bizim için hayaldi. İnşallah sağlıkla kucağıma alabilirim. Allah kimseye aratmasın size de nasip etsin inşallah. Hiç umutsuz olma.❤️

İnşallah canım benim hayırlısıyla hamile kalırsın ❤ Sen tedaviye başlamadan yemene içmene dikkat et eşinle gazlı içecekler vs içme bol su iç karı koca birbirinize hep moral verin, Allah’ın izniyle ilk denemede olur ❤
Biz eşim için tedaviye başladık, sperm azlığı ve kalıtesızlıgı vardı hatta ilk gittiğimiz (çok özür dilerim) dengesiz doktor tüp bebekle bile zor demişti. Çok şükür yüzümüz güldü. Tabii hamilelik nasıl gider bilmiyorum ama hamile kalabıldıgımı görmek bile bizim için hayaldi. İnşallah sağlıkla kucağıma alabilirim. Allah kimseye aratmasın size de nasip etsin inşallah. Hiç umutsuz olma.❤

Back
X