Samsun büyük anadolu hastanesi

uyuzcan

♥ A-B-K ♥
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
5.829
1.403
248
kızlar samsunda büyük anadolu hastanesi çiftlik e gideceğiz doktor olarak tavsiyelerinizi bekliyorum,lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın...

Slm canım nasılsın? doktora gittin mi bu arada anadoluda zehra hanım varmıs o iyi diolar birkaç kişiden duydum

iyi olmaya çalışıyorum hanifecim grip oldum yatıyorum 2 gündür, sen nasılsın nasıl gidiyor ? bende tam tersini duydum zehra hanım için o yüzden ona pek sıcak bakmıyorum, bi doktor bulursam gidicem bu hafta inşallahh

Bnde iyi gibiyim galba. Nasıl gitsin bnde birkaç gündür koşturuyodum bugün rahata erdim valla. Bnm yakın arkadasım zehra hanımla doğum yaptı iyi demişti istersen bnm doktoru dene. Memnun kalmazsan yine değişirsin yada bnm gttgm liman hastanesndeki nur öztürkte iyi diyolar yada onu dene. gitmeden anlayamazsın herkes bişeyler söylüyo çünkü.

inşallah daha iyi olacaksınn aynen öyle gitmek denemek lazım anlaşılmıyo dışardan bakılınca nasıl bi doktor oldukları,

inşallah daha iyi olacaksınn aynen öyle gitmek denemek lazım anlaşılmıyo dışardan bakılınca nasıl bi doktor oldukları,

senin bi doktora görünme vakti geldi biliyosun dimi ? hiç gitmedin çünkü. acil olarak gitmelisin eşin ne diyo ?

senin bi doktora görünme vakti geldi biliyosun dimi ? hiç gitmedin çünkü. acil olarak gitmelisin eşin ne diyo ?

evet farkındayım senle konuşmuştuk ya en son o gün eşimle de konuştum direttim artık gideceğim yoksa senden gizli giderim diye, araştırıyomuş bi kağıt çıkardı doktor adları falan bi tanıdığına sordu falan, ertesi gün anneme gittim gelincede grip oldum az kendime gelmemi bekliyo gidicez yani.

heee öyle mi iyi bari bu arada çok geçmiş olsun Allah ım şifa versin hangi doktora gitceksen söyle memnunsan bnde giderim gerçi bnmki de iyi güler yüzlü ama sormadan bişey anlatmıo aydınlatmaya yakın konuskan birini istiyorum

amin canım benim hepimizee, bi gideyim anlatırım kime gittiğimi nasıl bi doktor olduğunu

huseyın akdenıze sakın gıtme..şeşi bes görüyor adam..

ben tolga sıslıye amelıyat olmuştum ama o artık medıcanada..o cok ıyıydı..

sımdı kım var bılmıyorum başka ama huseyın akdenız hala orda..sakın dıyorum

amin canım benim hepimizee, bi gideyim anlatırım kime gittiğimi nasıl bi doktor olduğunu

hayırlısı olsn canım yaa. bnde bugün yarın yumurtlucam galba. Hala ağrı sızı yok akıntı yok ve bn son 3 aya baktım hesapladım 34 günde bir adet oluorum bu yüzden geç yumurtluyorum galba. Bu arada yasak dün bitti artık özgürüm ama pazartesi tiroidme baktıramadım yarın hast. gdiyorum

tamam canım saol deneyimler için, şimdi bülent sürücü, gökhan öcal, aynur dağdemir, ebru karaca,müge emeksiz, zehra yılmaz, kamil karataş ve bi kaç doktor daha var içlerinde en iyi olan bülent sürücü ve gökhan
öcal diyolar diğerleri hakkında bi fikrim yok malesef...

bulent surucu doğumda degılmı?

ben hamıleyken ordaydı..övgü uzerıne 1 kez gıttım bulente..cok ıyı doktor ama sartları uygun olmadığından ılgılenemıyor..

hastanesı degıstıyse kesın bulente gıt derım..

yokda doğum hastanesı cekılır dert degıl..

amin inşallah... ooo 34 günde bir mi yumurtluyosun evet ondan geç yumurtlama olabilir. demek özgürsün he güldürdünn beni inşallahh herşey iyi gider senin için

amin inşallah... ooo 34 günde bir mi yumurtluyosun evet ondan geç yumurtlama olabilir. demek özgürsün he güldürdünn beni inşallahh herşey iyi gider senin için

evet 34 günde bir oluyo. çünkü son 3 ayda 2 subat 6 mart 8 nisanda regl oluorum 33-34 günde bir olunca regl olunca yumurtlamada geç oluyo demekki. ağrı sızı akıntı yok hakkımızda hayırlısı olsn yaa Allah ım sennde sağlıkla kucağna almayı nasip etsn inş.

bende doğuma gidecektim başta, duydum ki hemen bakıp çıkarıyolarmış 5 dakikada bitiyomuş , ilgi yokmuş fazla eşini içeri falan almıyolarmış ben bunları duyunce kararımdan vazgeçtim,netten araştırdım bülent bey anadoluda gözüküyo.

ayy hepimiz için yaa aminnn , dur sen daha bereber beklicez bebişi inaşallah ay farkı olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…