Samsun büyük anadolu hastanesi

ne dıyosun bulent anadoludaysa buyuk sans senın ıcın..sakın kaçırma..

ben ıkıncıye hamıle kalsam kıme dogurcam dıye kara kara düşünüyordum..

bulent benı beklese keşke orda:) dıger hastaneler absürt fıyatlar cekıyor..ben 500 lıraya sezeryan oldum gecen sene anadoluda..

neyse doğuma sakın gıtme,yada bır kez gıdıp gör halını..saatlerce beklıyosun..sıra sana geldıgınde bekleyen bırkac kısıyle bırlıkte ıcerı alıyolar..

sen muayene olurken bırı ustunu gıyınıyor,bırı kayıt yaptırıyor,bırını sekreter hazırlıyor..bırı kalk dıye bekliyor..

topyekun bı muayene yanı:S

hahahah ben gidersem söylerim beklemesini ciddi misin ya o neymiş öyle rahat rahat muayene olamadıktan sonra ne işim var, aman amannn

hahahah ben gidersem söylerim beklemesini ciddi misin ya o neymiş öyle rahat rahat muayene olamadıktan sonra ne işim var, aman amannn

cıddıyım ınsan neye uğradığını sasırıyor,kımse yüzüne bakmıyor..

oldu bıttıye geliyor hersey,5dakkada postalanıyorsun..kocan zaten ıcerı gırmıyor..

cunku ıcerde bırsuru kadın oluyor hamıle..Anadolu ıyı,hem ucuz,hem özel..

anadolu hastanesi doktorları pazarlamacı gibi resmen pazarlık yapıyo ben açıkçası ilk kez doktorların seyyar satıcı gibi gel yardımcı olcam indirim yapcam diyip yapıştığını gördüm. fiyatlar daha uygun diğerlerine nazaran ama nedense hastane dışında herşeye benziyo

valaa en çok istediğimdenn biri her zaman olamaz tabi ama geldiğinde eşiminde yanımda olmasıydı elalem içerde diye eşimin içeri giremicek olması beni hayli üzerdi, anadoluda olmaz böyle şeyler demi en azından eşimde benimle içeri girebilir mi

benim eşim açıkgözlüdür öyle bişeye izin vermez tek dert sorun o olsun vala ben iyi bi doktor bulayım da

benim eşim açıkgözlüdür öyle bişeye izin vermez tek dert sorun o olsun vala ben iyi bi doktor bulayım da

hayır canım yanlış anlattım sanırım. söz konusu para değil biz can derdine düşmüşken doktorun bize hastalık hakkında hiç bilgi vermemesi hiç bir tahlil yaptırmadan biyopsi yaptırmadan direk para konuşması bize çok itici geldi biz sağlık düşünürken doktor paradan başka bişey konuşmadı. ve sonra başka doktora gittik meğer yapılması gereken şeyler varmış hemen ameliyata karar vermesi yanlışmış kaldıki biz bunu o anda farkettik zaten ve bi daha gitmedik canım. ve yine başka bi konudan dolayı yine anadoluya gitmiştik dr adı vermicem istersen özelden yazarım annemin ultrasonunu herşey normal diye yazdırmış fakat bize hastalık çıkardı sonrada tansiyon tedavisine başlıycaz bi süre ilaç kullancaksın kontrole gelceksin dedi sonradan biz ultrasonu görük ki dediği gibi bi durum yok çok şükürler olsun. yani o hastaneyle ilgili hiç iyi anım yok kaç kez gittiysem güvenimi kırdılar

hee anladım öyleb irşey olursa zaten bizde durmaz gideriz can bu yanii birazda şans işi inşallah ben böyle şeylerle karşılaşmam... allah korusun herkesi böyle şeylerden

hee anladım öyleb irşey olursa zaten bizde durmaz gideriz can bu yanii birazda şans işi inşallah ben böyle şeylerle karşılaşmam... allah korusun herkesi böyle şeylerden

amin canım uyarmak istedim sağlık şakaya gelmez. bide cazip üstün var medicanada. ersan şener var doğumda onada iyi diyolar

amin canım uyarmak istedim sağlık şakaya gelmez. bide cazip üstün var medicanada. ersan şener var doğumda onada iyi diyolar

doğuma gitmeyi düşünmüyorum, herkesden aynı şeyleri duyuyorum... hakkımda hayırlısı neyse o olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın inş.

evet esınle ve hatta yanında kımler bebegı görmek ısterse hepberaber gırebılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…