Samsun büyük anadolu hastanesi

ayyy hemen gitmek istiyorum yaaa

sekreterlerı tum calısanları cok ılgılıdır..
bız her sorunda soluğu orda alıyoruz..ınsallah sende doktorundan memnun kalırsın..
ne maceralar senı bekliyor sımdı,bı bılsen:)

sekreterlerı tum calısanları cok ılgılıdır..
bız her sorunda soluğu orda alıyoruz..ınsallah sende doktorundan memnun kalırsın..
ne maceralar senı bekliyor sımdı,bı bılsen:)

allahhhhh :) herşey yolunda olsun da bunlar en güzel,tatlı maceralar olacak...
çokkk heyecanlııı

Canım gokhan öcal veya bülent sürücüye git onlar çok iyiymiş bende doğum için liman hastanesini düşünüyorum ama sırf bu iki doktor için anadoluyuda düşünmeye başladım fakat orası da devlet hastanesi gibi ne yapacağım bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok haklıSın ya resmen devlet hastanesi orası ama bu iki doktor çok iyiymiş

demii bende kime sorsam araştırsam ikisini söyledi çoğunlukla.devlet hastanesi gibi derken?

Çok haklıSın ya resmen devlet hastanesi orası ama bu iki doktor çok iyiymiş

personel davranışı ve doktorlarının paracı olması cabası hastanenin h si bile olamaz

demii bende kime sorsam araştırsam ikisini söyledi çoğunlukla.devlet hastanesi gibi derken?

Çok yoğun çok hijyenikte bulmuyorum sahsen orayı parası mühim değil benim için yeter ki ilgili olsunlar sırf bu yüzden liman hastanesi mantikli geliyor bana çünkü diğer hastanelerde normal doğuma doktorlar girmeyebiliyorlarmis sadece sezaryen yapıyorlar

personel davranışı ve doktorlarının paracı olması cabası hastanenin h si bile olamaz

Aynen öyle ve o hastanede normal doğuma teşvik olduğunu düşünmüyorum orada herkes sezaryen oluyor ne hikmetse bu bile para düşkünlüğüne bi örnek

anladım canım , tabi orası öyle ilgili olmaları lazım

Ya Allah aşkınıza başka hastane mi bulamadınız. Dün çıktık daha hijyen sıfır lavabolarda ki sidik kokusundan zehirlenir insan. Ortada ne hemşire ne doktor var, kahvaltı yemek berbat, kantin de 75 kuruşluk iki çorba 6 tl. Gidin görün gününüzü çok sinirliyim çokk

bende aynı fikirdeyim ama bazı arkadaşlar öyle bi övmüşkü inanasım geldi gördüğüm halde
biz daha beterini yaşadık yazmıştım burayada
geçmiş olsun sizede

bende aynı fikirdeyim ama bazı arkadaşlar öyle bi övmüşkü inanasım geldi gördüğüm halde
biz daha beterini yaşadık yazmıştım burayada
geçmiş olsun sizede

gittik gördük gayet iyi herşey benim içime sindi, ben doktoruma bakarım canım tuvalet sidik kokuyo olabilir ama orda sabahlamıcaz. ayrıca orası hastane günde kaç kişi lavaboyu kullanıyo acaba? karnımı da doyurmaya gitmiyorum ben ki öyle bişi olsa bi çaresine bakarız, benim için doktor önemliydi ki çok şükür şeker gibi doktorum var

valla size katılıyorum..ben zehra yılmaza gidiyordum..
gerçekten devlet hastanesi gibi..
doktorun 2 tane sekreteri var..
randevu aldığın saatte doktorla görüşemiyorsun 1 saate yakın bekliyosun fazladan..
seni içeri alıyor sekreter arka odadan, doktor geliyor direk usg den bakıyor daha derdini bilmeden..
sen üstünü giyinirken başka hasta alıyolar içeri..
çok can sıkıcı...
ayrıca doktorla görüşebilmek için o iki sekreteri aşman lazım çok sıkıntılılar sanki kendileri doktor gibi azarlıyolar insanı...
en son gittiğimde tartıştım sana mı anlatıcam derdimi doktora mı diye..
bir daha da gitmedim..
hele alt kattaki kan alma ve ultrason kısmı çok kötü..
kan alma da dövücekler sanki nasıl azarlıyo hemşireler..
ultrason kısmındada bana 3 gün sonraya saat 12ye randevu verdiler idrara sıkışık gel dediler..
11.50de gittim elimde su şişesi zaten çokta içmiştim..
12.45te aldılar beni içeri o fazladan 45 dakka ne çektiğimi bir ben biliyorum bir Allah..
randevu ialıyosun önceden ama kayıt açtırabilmek için en az 20 dakka ayakta sıra bekliyosun çok yavaş bir sistemleri var...
falan filan...
ben bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum o hastaneye...

siz şanssızsınız galiba bende kan aldırdım 5 dakika bekledim sadece kimsede azarlamadı herkes yardımcı oluyo,doktoru en fazla 15 dakika bekledim kalabalıkda değil yani,sıra alırken 5 dakika bile sürmüyo ben mennunum aynı hastaneden mi bahsediyoruz acaba.ayrıca doktor olarak bülent sürücüyü seçtim yani hastane benim istediğim gibi olmasaydı yine bülent beye gitmek için oraya giderdim.

Bence yanlış dusunuyorsun canım tabiki hastaneye gezmeye gitmiyoruz ama sonuçta doğum hijyenik bi ortamda gerceklesmeli sonuçta neler duyuyoruz hergün hastaneler yüzünden insanların başına neler geldiğini

hherşeyi geçtim doktorum orda ne yapayım adamı başka hastaneye mi davet edeyim,başka doktora da gitmek istemiyorum...bazen bazı şeyler için katlanmak gerek..

hherşeyi geçtim doktorum orda ne yapayım adamı başka hastaneye mi davet edeyim,başka doktora da gitmek istemiyorum...bazen bazı şeyler için katlanmak gerek..

valla o zaman kımsenın fikrini sormayacaksın ve insanların düşüncelerine saygılı olmak zorundasın.sonuçta kimse senin gibi şartlara dayanmak zorunda değil.hastaneyi tabikide beğenmek en doğal hakkın ama bu yorumları yaparken üslubunda önemli çünkü herkes stresli bir dönemden geçiyor seninin gibi ama kimse bencilce konuşmuyor

evet şu an senin yaptığın davranışda gerçekten çok doğru,ben bencilsem eğer... ben gidip gördüğümü yazıyorum,uydurmuyorum ki...böyle şeyler yaşamadım dedim.iyi de ben herkese gitmek zorundasınız mı dedim,rahatsız olan tabiki değiştirir dahada gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…