Samsun büyük anadolu hastanesi

O kadr tahammulsüz olma bence başkalarının fikrine.kimse kimseye zor koşmuyor burada fikir alışverişınde bulunanlar kaç yaşında insanlar sonuçta neyse uzatmanin luzumu yok her koyun kendi bacağından diye boşuna dememişler iyi hamilelikler herkese

uzatmanın luzumu yoksa canım benim laf sokup da durma lütfen..tartışmak için açmamıştım burayı öyle tepki veriyolar karşılık verdim...ayrıca onlara uslubum sert olmuş olabilir,eğer biri deseydi çok şükür özür dilemesini de bilirdim.ama senle konuşurken uslubumun kötü olduğunu düşünmüyorum...sanada hayırlı hamilelikler

Canım bu ne gerginlik ya emin ol laf sokuyor olsam cümlelerim böyle olmazdi çözüme kavuşturmaya uğraştığımiz bebeklerimizin sagligi bu noktada herkes birseyler soylemeli herkesin deneyimi farklı sonuçta sadece biraz daha tahammullu davran olurmu

ben tahammüllüyüm..herkes bebeği ve kendi sağlığının peşinde tabi..başka ne çıkarımız olabilir ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…