Samsun 'da doktor bulamayanlar Ordu'ya..Hikayemi dinleyin lütfen

pinokyo55

ÇINAR'ın annesi...
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
215
6
68
Kızlar ben Samsun'da bir kaç doktora gittim bebeğim olmuyor diye. Özel hastanelerin ünlü hekimleri diyelim. Rahim filmi çekildim raporda şöyle yazıyordu; -Sağ fiberal tüpte geçiş yoktur, sol fiberal tüpte basınçlı geçiş gözlenmiştir. Doktorum yani sol tüpün aşılama veya yumurta çatlatma için yeteceğini söylemişti. Sonra sıkıldım başka doktora gittim o da bana dedi ki portakal kadar büyük kistin var ameliyat olman lazım, diğer bi profesör dedi ki senin tüplerden bişey olmaz tüp bebek yapalım. Neyse buna benzer bir kaç hikaye daha. Âmâ hiç birisi senin tüplerin açık mı tıkalı mı neden tıkanmış bir bakalım demediler. En önemlisi de hasta ile konuşma ve iletişim tarzları. Zaten morali bozuk insanın,bir düzgün tatlı konuşun ama yok işte mizaç..
Neyse uzun yalvarmalar sonucu Ordu Özel Umut hastanesindeki Kadın doğum uzmanı Yılmaz Şahin'den randevu alıp gittim. Allah'ım öyle cana yakın öyle samimi öyle insan bi doktor ki bir kere konuşsan bari diyenlere inandım gerçekten. Doktor odasına girerken kapıda oturan hastalarına hoş geldiniz deyip ellerini sıktı şaşırdım. Bizimle öyle cici konuştu ki üreme sistemini baştan hiç bilmiyormuşuz gibi harita üzerinde anlattı :) ve bana senin tüplerinin ikisi de tıkalı biri açık değil ikinizin de başka bir sorunu yok sadece 3 yıldır hiç bir ilişkide yumurta ve sperm karşılaşamamışlar dedi hadi laporoskopi ile açmaya çalışalım dedi ve oldu. İki tüpümde iltihabi tıkanıklıklardan dolayı kapalıymış çok küçük basit bi ameliyatla açıldı.6 ay içinde bebeğiniz olacak ben inanıyorum inşallah dedi. Çok da inançlı bi doktordu. Ne yazık ki ameliyattan 2 gün sonra torun hasreti ile yanan babamı kaybettik. Dünyam yıkılmıştı depresyon geçirdim psikiyatrik ilaçlar falan filan ,5 ay sonra yani 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Bana bu aşamada destek olan doktorum Yılmaz Şahin'e dualar ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum kızlar benim gibi başka hastalar da var çare bulan haberiniz olsun.

Sevindim. Saglicakla kucagina alirsin insallah.

Pinokya55 öncelikle sana teşekkür etmek istiyorum çünkü senin bu yazdığın yorum sayesinde yılmaz hocaya gitmeye karar verdim. Eşimde de bendede hiçbir sorun yoktu ama 7 aydır cocugumuz olmuyodu. Senin mesajını okuyunca yılmaz hocaya gittim. Adet tarihlerime baktı hesaplarını yaptı gün verdi ilişki için. daha sonrada tekrar cagırdı ve yumurtalığımı kontrol edip iğneyle çatlattı. Yani Yılmaz hocaya gittiğim ay hamile kaldım. Öncelikle sana sonrada yılmaz hocaya cookk teşekkürler

Tüp bebek mi yaptırdınız tam olarak anlamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…