samsun medical parkta naziye gürkan..

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
621
İstanbul
merhaba arkadaşlar çok araştırdım ve dr naziye gürkanın sezeryan ameliyatında iyi olduğunu duydum acaba başka giden varmı merak ediyorum ben il dışından geleceğim için henüz gidemedim hafta sonu randevum var hayırlısı bakalım.

bende medical parktan dolayı naziye doktora gittim.ilk iletişimden memnun kalmadım.çünkü insan özele niye giderki daha fazla merak ettiklerini sorup doktordan pozitif elektrik almak için.ben bunları alamadım ama olsun ilk olabilir diye .ye randevuya gittim.beni 12 gün sonraya çağırmıştı.bende dershanede öğretmen olduğum için çarşamba yerine pazartesi gittim.çünkü bizim tatilimiz pazartesi günü olmakta.meğer 10 gün içi oluyormuş ve 20 lira ücret verilmiyormuş.randevuya girince ben sizi ne zaman çağırdım diye hemen laf söyledi.hoşgeldin demek nasılsınız demek yerine.neyse hemn ultrasanla baktı ama o ayakta,eşimi dahi çağırmadan ben ekrana bakana kadar bitti diye çıktı odadan.bukadar kısamıydı dedim evet dedi.ben o heyecanı beklerken bu yapılması gereken iyi doktor anlayışı değil.önemli olan hamilelik psikolojisi.doğum zaten oluyor.ben bunu yaşadım.sizinle paylaşmak istedim.hayırlı doğumlarr.

ewet benim sezeryan ameliyatımı naziye hanım yaptı.ben çok çok memnunum doktorumdan.bebeğim ilk doğar doğmaz o anda bana doğru uzattı ve öptüm onu. ameliyat sonrası ise hemen emzirdim ve çok çabuk ayağa kalktım.bebeğimin bakımlarını da rahatça yapabildim.doktorun eli çok hafifmiş.bu kadar rahat geçeceğini hiç tahmin etmemiştim.zaten çok da güvenilir bi doktor.işinde iyi olduğunu ben de duymuştum.tavsiye üzerine başvurmuştuk ona.çok şükür ki beklediğimiz gibi de oldu.ayrıca estetiğe de çok önem veriyor.kesinlikle tavsiye ederim.

biraz ciddi görünüşlü ama önemli olan bence işini iyi yapması..zaten pohpohlayıp da düzgün tedavi veremeyen doktordan ne çıkar ki..

samsun medical parkta naziye gürkan'a evliliğimin ilk aylarında yaşadığım bir sorundan dolayı gittim fakat bu kadar ukala,saygısız,ilgisiz bir doktorla daha önce karşılaşmamıştım
botox yaptırdığı yüzü ve dudakları zaten o kadar ürkütücü ki bir daha asla karşılaşmak istemiyorum onunla gitmeyi düşünen varsa bir daha düşünsün

merhaba arkadaşlar çok araştırdım ve dr naziye gürkanın sezeryan ameliyatında iyi olduğunu duydum acaba başka giden varmı merak ediyorum ben il dışından geleceğim için henüz gidemedim hafta sonu randevum var hayırlısı bakalım.

sana tek onerım tıp fakultesınde ıdrıs kocak.herseyden onemlısı manevıyatı cok guzel..,cok cok memmnun kalacaksınız

Dün ona gittim daha önceden bu doktoru araştırmadığım için çok pişmanım.. gerçekten çok ukala ve ilgisiz.. sorunumu söyledim ve bana bunun için mi geldin dedi ukala bi şekilde sonra isteksizce ultrasonda baktı pcos var dedi bebek yapmak istiyosan uzun tedavi süreci falan gerekir dedi tahlil ver dedi 2 dk içinde odadan yolladı beni. onun yüzünden günüm zehir oldu ağlamaktan.. tabi ki bir daha ona gitmicem başka bi doktordan randevu aldım. Medical Parkta zaten özel hastane mantığı kalmamış devlet hastanesi gibi bu kadın devlet hastanesinde ki doktorlardan da beter ..

Kendi doktorum izne ciktigi icin naziye gurkana gitmek zorunda kalmistim ve iyki girmisim oldukca ilgili alakali yeri geldigonde pazar gjnleri dahii hasyasi icin hastaneye gdebilecwk bi doktor tek izin gjnunde neden gitsin ki degil mi ?ben dokor olsam gitmezdim.burda yazanlari gulerek okudum benm doktorumdanmi bahsediyorlar die siz nasil iletisime gecerseniz oyle karsilik alirsiniZ ben bebek tedavisindeyim ve beni regl doneminde hemen hwmen 2gunde bi hastaneye cagiriyor yoksa banada 11 gun sonra gel derdi cok komik yazilanlar.cok tatli sadwce her doktor gibi kurallari olan bi doktor eli cok hafif isini iyi yapan bir doktor.

İnternetten bulduk kendisini.iyiki de tanımışız Naziye hanımı.Daha kapıdan girer girmez o güveni hissettirdi bize.Yıllardır çocuk sahibi olabilmek için dr dr dolaşarak ne çok vakit kaybetmişiz.Dr Naziye hanımın uyguladığı tedaviyle şimdi nurtopu gibi bir oğlumuz var. Ne kadar teşekkür etsek azdır kendisinr.Sizi çok seviyoruz Naziiye hocam.Allah yolunuzu açık etsin, işinizi hep rasgetirsin
talhagürel

İyi ki buradaki yorumları okuyup da Naziye hanımdan vazgeçmemişim. Dr hanım işinde gayet titiz, kontrolleri sıkı da tutuyor. Yok botoksluymuş yok bilmem neymiş bunlar bizi ilgilendirmez diye düşünüyorum. İlgisiz, ukala Vs yorumlarda beni fazlası ile güldürdü. Dt ultrason muayenesi yaparken dikkatini bozup sürekli soru sorarsanız tabi ki cevabı kusa tutar. Kaldi ki Dr teyzesi het kontrolde kızıma şarkı söyler öyle de rahatlatır bizi. Yani demem o ki işin ehlini eleştirmek, yok yere harcamak ve de insanları yanlış yönlendirmek bu kadar da kolay olmamalıdır.

Ben yakın zamanda samsuna yerleşeceğim ve doktor araştırıyorum. İnternette kendisi hakkında olumlu yorumlar var. buradakileri okuyunca şaşırdım. son zamanlarda kendisine muayene olan ya da doğum yapan kişiler yorum yapıp beni bilgilendirebilir mi lütfen?

Back
X