- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
Malesef benim çok fazla sıkıntım var çok üzgünüm henüz sakinleşemedim içim acıyo.Merhaba benim tedavim devam ediyor.21 gün doğum kontrol ilacı kullandım, lucrin de 10.günüm gonal f de 5.ignemi yaptırdım yarın da kontrolüm var hayırlısı bakalım şimdilik memnunum doktorum Prof Dr Tayfun Alper. Ben memnunum zaten hakkında da çok güzel yorumlar yapılmış nettede. İlgililer hastane olarak ama dediğim gibi benimki henüz yeni sayılır
Sıkıntıların nelerdir? Dermansız dert olmazmış...Evet çok düşünmek gerek ama bazen de daha fazla beklemeden atılmak gerekiyor... Ücreti sekiz bin artı ilaçlar..On bir on iki bini bulacak galiba bir de ben Amasya'dan gidip geliyorum.Doktor ilgili alanında en tanınmışlardan . Yaklaşımını da beğendim sıcak samimi bir ortam var . Henüz benim yeni olduğu için bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek..Senin için de her şey çok güzel olsun ve Rabbim bu yolda isteyen ve çabalayan herkese hayırlısı ile evlatlar nasip etsin.Bu arada yaşın kaç? Samsun'da mi oturuyorsun?Malesef benim çok fazla sıkıntım var çok üzgünüm henüz sakinleşemedim içim acıyo.
Doğru karar vèrebilecek durumda değilim.
Bu konuda çok araştırılıp gidilmesi gereken bi konu.
Senin adına çok sevindim memnun kalmana.
İnş tez vakit bebeğine kavuşursun.
Ücret nekadar?
Birde doktorun yaklaşımı ilgisi nasıl?
Evet samsunda oturuyorum.Sıkıntıların nelerdir? Dermansız dert olmazmış...Evet çok düşünmek gerek ama bazen de daha fazla beklemeden atılmak gerekiyor... Ücreti sekiz bin artı ilaçlar..On bir on iki bini bulacak galiba bir de ben Amasya'dan gidip geliyorum.Doktor ilgili alanında en tanınmışlardan . Yaklaşımını da beğendim sıcak samimi bir ortam var . Henüz benim yeni olduğu için bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek..Senin için de her şey çok güzel olsun ve Rabbim bu yolda isteyen ve çabalayan herkese hayırlısı ile evlatlar nasip etsin.Bu arada yaşın kaç? Samsun'da mi oturuyorsun?
Benim 4 yildir olmuyor 3 yil hep tup bebekten kactim istemedim. Psikolojim kabul etmedi ugrasmayi. Ama isin icne girince kafamda buyuttugum kadar degilmis.simdi keske hemen yaptirsaydim diyorum. Aslinda bu 4 yilda cok sey yasadim.hepsi unutulup gidiyor.eger tup bebek dedilerse hiç bekleme derim. Bende de cikolata kisti var yumurtalarim kalitesiz.ama buna ragmen hamile kaldim. Insallah sende kalirsin.Evet samsunda oturuyorum.
Amh çok düşük yapışıklıktan şüpheleniyolar rahim filmi istediler.
Tüp bebek dışında olmaz vaktin yok dediler dünya başıma yıkıldı çok üzgünüm çok.
Senin neden olmuyo sorun nedir.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün kader kısmet.....
tayfun bey nerede calsiyir medicalparkta ismi görünmüyorMerhaba benim tedavim devam ediyor.21 gün doğum kontrol ilacı kullandım, lucrin de 10.günüm gonal f de 5.ignemi yaptırdım yarın da kontrolüm var hayırlısı bakalım şimdilik memnunum doktorum Prof Dr Tayfun Alper. Ben memnunum zaten hakkında da çok güzel yorumlar yapılmış nettede. İlgililer hastane olarak ama dediğim gibi benimki henüz yeni sayılır
Medikal parkta.tayfun bey nerede calsiyir medicalparkta ismi görünmüyor
Ama hastanede listesinde mehmet cetinkayanin ismivar birde maddiolarak nkadara mal oluyorMedikal parkta.
Canim adi var.8 bin hastane aliyor.ilaclarla 10 bini gecerAma hastanede listesinde mehmet cetinkayanin ismivar birde maddiolarak nkadara mal oluyor
Tsk ederim surec uzun mu cnmCanim adi var.8 bin hastane aliyor.ilaclarla 10 bini gecer
bende yaza kadar olmazsa düşünüyorum nereye gidecem karar veremedimCanim adi var.8 bin hastane aliyor.ilaclarla 10 bini gecer
Fakulte hastanesinde de yapiliyor.ama orasi çok yogun ve psikolojimi bozuyor.aşilama yaptirmistim oraya. Gidersen medikal parki tavsiye ederim.bende yaza kadar olmazsa düşünüyorum nereye gidecem karar veremedim
ben alsinda tupbebk psikoljina hazir degilim.Fakulte hastanesinde de yapiliyor.ama orasi çok yogun ve psikolojimi bozuyor.aşilama yaptirmistim oraya. Gidersen medikal parki tavsiye ederim.
Inan bana başladigimda bende hazir degildim.senin daha 1 yilin dolmamis.benim bir cocugum var o kendiliginden oldu. Evliligimin 9.ayinda ancak hamile kalabildim.belki sende kendiliginden kalabilirsin.ben alsinda tupbebk psikoljina hazir degilim.
Zaten sinirleeim yıprandı kaldiramam giib geliyor ama yasim 33 evleneli yazakadar 1yilolck ama bosbos bkelyesimdeyok kendiliginden olmuyor gibi.ben medicalpark ile medicana arasında kaldim.karar veremedim .devleti zaten dusunmuyorum.surec nasil gececek nasıl dayanicam bilemiyorim
yasim var iste hic çocuğum yokInan bana başladigimda bende hazir degildim.senin daha 1 yilin dolmamis.benim bir cocugum var o kendiliginden oldu. Evliligimin 9.ayinda ancak hamile kalabildim.belki sende kendiliginden kalabilirsin.
Şuan hamilemisin?Benim 4 yildir olmuyor 3 yil hep tup bebekten kactim istemedim. Psikolojim kabul etmedi ugrasmayi. Ama isin icne girince kafamda buyuttugum kadar degilmis.simdi keske hemen yaptirsaydim diyorum. Aslinda bu 4 yilda cok sey yasadim.hepsi unutulup gidiyor.eger tup bebek dedilerse hiç bekleme derim. Bende de cikolata kisti var yumurtalarim kalitesiz.ama buna ragmen hamile kaldim. Insallah sende kalirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?