Samsun Medical Parkta TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Canim 4.5 aylikken enfeksiyon yuzunden kesem delindi bebegi kaybettim.simdi tekrar deniyorum. Ilk denemede tutmustu. Tayfun beyin daha cok hastasi var bence ona git.
İnş tekrar tutar.
Bi sefer tuttuysa devamı gelir o açıdan düşün.
Benim hiç çocuğum yok.
Hiç hamile kalmadım düşük yapanlara bile okadar özendimki anlatamam size. En azından hamile kalabilitolar ben kendimi kadın gibi bile hissetmedim hiç.
Okadar içim acıyoki. Hiç test yapmaya gerek bile duymadım çünkü hiç o noktaya gelemedim.
Yaşım geçti çok üzülüyorum streste etkilimidir bilmiyorum artık

Yani ilgili ,kibar hatta biraz esprili .. bakış açınıza da bağlı tabi.Gidin bir görüşün ona göre kararınızı verirsiniz
Allah hayırlısını versin.
Açık sorcam ama benim vajinusmus geçmişim var bu dönemde sık sık vajinal muayne yapılıyomu

ben anliyorum sizi rabbim yuzumuze baksin

Evet özellikle yumurta takibi yapılırken her gittiginizde alttan ultrason yapıyorlar ama insan ona da alışıyor
Mızmız biri değilim ama vajinusmus geçmişim var biraz aklıma takılıyo o konu.
Adet dönemindemi yapılıyo yumurta takibi

Burda buluşalım paylaşalım olurmu bundan sonraki sürecimizi.
Bende nasip olursa ocaktan sonra başlamayı istiyorum

Neden 19 Mayıs fakülte değil? Ben Davut güvene gittim ilk seferde çok şükür gebe kaldım. Karar veremediyseniz Davut güven gerçekten iyi. En azından benim beklentimi karşıladı, güler yüzlü umut dolu. İnşallah en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz

Mızmız biri değilim ama vajinusmus geçmişim var biraz aklıma takılıyo o konu.
Adet dönemindemi yapılıyo yumurta takibi
Evet adetin birinci günü arıyorsunuz hastaneyi size ikinci veya üçüncü güne randevu oluşturuyorlar.Gidince önce rahimi inceliyor kist veya başka bir sıkıntı var mı diye sonra da ona göre tedavi yöntemini belirliyor.

Ben Davut beyi de duymuştum hatta Tayfun hoca ile ikisinin arasında kaldım ancak üniversite de bir dönem tedavi gördüğüm için çok beklemek,yoğunluk artı başka ilden gitmek açıkçası tedirgin etti beni.Simdi bu hastanede il dışından geliyorum deyince ona göre ayarliyorlar randevu saatini.Yoksa eminim orada da olacaksa olur ki Allah size nasip etmiş.Bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Sizin sorun neydi ,kaç yumurta toplandı, kaçı döllenmişti?

İnşallah hayırlı kararlar verirsiniz, tedaviden en güzel sonuçları alırsınız. Eşimde oligospermi vardı, benim değerlerim normaldi. 10 yumurta toplandı 6sı döllendi, 2si transfer edildi, 2si 5. Güne gelemedi, kalan ve 5. Güne gelen diğer 2si donduruldu.

Fakültede randevu süreci korkutuyo beni.
Bitakım tetkikler yapılacağı zaman çok ileri tarihe atarlar diye düşünüyorum. Randevular nasıl fakültede düşündüğüm gibimi?

Allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza..

Doktor bana demistiki adet oluyosan herzamn umut vardir. Sanastres yapma demicem cunku insan kendine söz geciremiyor.bugun kontrolum var rahim kalinligina bakacaklar öyle heyecanliyim ki. 10 gun gecmek bilmedi. Bende senin gibi dusunurdum hep olmicak tutmicak ama bir mucize oldu ogrendigim zaman çok sasirmistim. Oyuzden umutsuz olma tedaviye başla. Inan beni en çok yoran beklemeler oldu.

Fakültede randevu süreci korkutuyo beni.
Bitakım tetkikler yapılacağı zaman çok ileri tarihe atarlar diye düşünüyorum. Randevular nasıl fakültede düşündüğüm gibimi?
Ramdevularda sikinti olmuyor. Ben asilamaya yaptirmistim her gitmemde benden kan aliyolardi.ama fakultenin havasi insani daha fazla strese sokuyor.

Evet yine transverim rahim inceliginden iptal oldu
Herşeyde bir hayır vardır demekki zamanı gelmemiş henüz..Ben de bugün hastanedeydim yumurtaların boyutlarına bakıldı iyi gidiyor dedi Perşembe yine gideceğim.Bakalim ne zaman opu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…